Geir Bertheussen Blues Express

Representerer Norge i European Blues Challenge

Geir Bertheussen Blues Express skal konkurre mot 22 bluesband fra like mange land på Azorene i april neste år.

BLÅLYS: Vokalist, låtskriver og frontfigur Geir Bertheussen i Geir Bertheussen Blues Express mener at det å være trukket ut til å representere Norge i den europeiske konkurransen European Blues Challange kan åpne nye dører og muligheter for bandet.  Foto: Trond Sandnes

kultur

Det er stemmene fra bluesklubbene i Norge som har gitt Geir Bertheussen og hans band reisepass til den portugisiske øygruppa Azorene.

– Å være det bandet som er blitt trukket ut til å representere Norge i denne store konkurransen ser vi alle i bandet selvsagt på som en stor ære. Ikke minst er vi veldig fornøyd med at det er et bluesband fra Nord-Norge som er blitt foretrukket, understreker vokalist og låtskriver Geir Bertheussen i Geir Bertheussen Blues Express.