Byr på kreativ opplæring på Frivilligsentralen

Frivilligsentralen i Lenvik har fortsatt mye på gang, men trenger frivillige mer enn noen gang.

AKTIVITETER: Leder ved Frivilligsentralen i Lenvik, Jasmin Agovic-Nordaas (tv) sammen med frivillig og prosjektleder for tiltaket Kreativt Verksted, Kai Petter Gulmælæ, kan by på en hel del aktiviteter på sentralen i ukene som er igjen av inneværende år. Duoen understreker at alle tilbudene om aktiviter på sentralen er gratis.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Det sier daglig leder Jasmin Agovic-Nordaas ved Frivilligsentralen i Lenvik.

– Etter at flyktningmottakene er lagt ned både på Finnsnes og Gibostad har vi merket en ganske dramatisk nedgang i antall frivillige ved sentralen. Man må huske på at menneskene som oppholdt seg der utgjorde en ganske stor andel den frivillige innsatsen som ble lagt ned her. Når de nå er borte så merkes det veldig godt, understreker Agovic-Nordaas, som oppfordrer interesserte til å melde seg til sentralen.