Har overlevd 50 år som band — feirer med jubileumsshow

Først et halvannen time langt show. Så en pause, før gutta i Ourland som vanlig spiller opp til dans.

SCENEVANT: 50-årsjubilanten Ouland reprensentert med fra venstre Jan Audun Eriksen, Steinar Johansen og Steinar Steffensen. Her foran scenen i Hugos Pub på Finnsnes, der de er klare med et halvannen time langt jubileumshow førstkommende lørdag.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

Helt fra løse lufta. Vi valgte å kalle oss det fordi ingen andre band vi visste om het det

Steinar Johansen, vokalist
kultur

Det er gått en tid siden senhøsten 1968, da det ennå navnløse bandet spilte opp til dans på Silsand Samfunnshus. Vokalist og gitarist Steinar Johansen er blitt litt lysere i håret. Men det er trolig bare blitt bleket av sola i sommeren som for lengst er over. Ellers er han omtrent som før.

– 50 år er en lang levealder for et band. Jeg sier ikke at vi er det eneste bandet som er 50 år, men at medlemmene fortsatt er oppegående og operativ etter såpass lang tid tror jeg er en sjelden ting, påpeker Steinar Johansen.