Opptrer på vertshuset

Marrakesh stiller med full besetning og full gass på Vertshuset Gibostad førstkommende lørdag.

ENSEMBLE: Marrakesh med fra venstre Steinar Antonsen, Randor Nordnes, Tore Lind, Kjetil Jakobsen og Einar Lønberg. Foto: Reidar Ingebrigtsen  Foto: Reidar Ingebrigtsen

SPILLESTED: Det er første gang Marrakesh opptrer på Vertshuset Gibostad, noe de ifølge Randor Nordnes ser fram til. Foto: Carina Hansen 

kultur

Det opplyser bandets vokalist Randor Nordnes, som selv så vidt har vært innom vertshuset på Gibostad.

– Det er første gang vi spiller der, noe jeg tror blir veldig spennende. Det er jo ikke så stor plass på scenen, så vi gutta i bandet får så vidt plass der. Men det går nok fint, mener Nordnes, som setter pris på det vertshuseier Tor Egil Sebulonsen forsøker å få til på Gibostad.

– Det er veldig bra at man forsøker å bygge opp noe og gi et tilbud også utenfor sentrum i Finnsnes, og jeg håper at innehaveren lykkes med det.

Også for unge

– Stiller dere med vanlig Marrakesh-repertoar?

– Ja, men samtidig er jo det et ganske bredt repertoar, der vi kan tilby noe for de fleste. Også unge, da vi spilte på Sørreisa Hotell nylig var det også en god del unge mennesker blant gjestene.

– De vanlige fire settene?

– Vi spiller i tre omganger. Fire sett er blitt for mye nå til dags da folk går ut mye senere. Da blir det ikke spilletid nok for oss til å fylle fire sett.


Vertshuset på Gibostad gjenåpnet etter 10 år

– Har gått over all forventning

En drøm som startet ti år tilbake, begynner å ta form. Nå er Tor Erling Sebulonsen klar til å satse.