Ketil Stokkan med hjelpere på retrokafeen

Ketil Stokken med to håndplukkede musikere opptrer i retrokafeen Fruene på Torget torsdag 11. oktober.

Trio: Ketil Stokkan har med seg gitaristen Svein Dag Hauge og den amerikanske fiolinisten Heather Hardy når han opptrer på Fruene på Torget torsdag 11. oktober.   Foto: Roffa Records

Vertskap: Elinor Sarnes (tv) og Liv Harriet Steffensen inviterer til konsert med Ketil Stokkan med to musikere torsdag 11. oktober.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Opptredenen der inngår i en turné som Ketil Stokkan, forsterket med gitaristen Svein Dag Hauge og den amerikanske fiolinisten Heater Hardy, for tiden er ute på under vignettten «En Akustisk Reise». På repertoaret står låter som Stokkan har begått i løpet av sine 40. Også kjente og kjære sanger fra hans tid i bandet ZOO.

– Ketil Stokkan tok faktisk selv kontakt og sa at han gjerne ville opptre hos oss. På kvelden da konserten avvikles vil vi som vanlig selge mat og drikkevarer. Billettene kan enten kjøpes i forkant eller i døra samme kveld, forklarer innehaver Elinor Sarnes.

På Facebook har allerede en hel del gitt uttrykk for at interessen er av stor interesse.

– Hvor mange av de som har meldt sin interesse som virkelig kommer vet man jo aldri. Men det kan fort bli en del. Ketil Stokkan har jo noen låter – særlig fra ZOO-tiden, som fortsatt er skikkelig stas å høre på, påpeker Sarnes.