Endelig helg

– Har du noen planer for helga?

– Ja, det må man kunne si. Jeg vil være opptatt med Husøydagan hele helga. Så i neste uke er det full avslapping med bena høyt og full avslapping etter den.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det var den siste «Mamma Mia!»-filmen, som jeg så sammen med mann og barn på kino. Det var underholdene film som man ble glad av å se.

– Har du noe stort forbilde?

– Ingen bestemte, men jeg ser veldig opp til folket som bor på Husøya og måten de tar i et tak på, som for eksempel under Husøydagan.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Fiskeriene, og alle som jobber hardt og satser for fullt både på sjø og land i den. Det er en næring som står mitt hjerte nært.

– Hva mangler Midt-Troms?

– Jeg kjører en del på de veiene vi har, som ikke har en særlig høy standard. Ikke bare her, men over hele Senja. Vi trenger bedre veier.

– Hva leser du og ser på TV?

– Hvis jeg leser bøker foretrekker jeg lettere litteratur for å hvile hodet litt. Ellers leser jeg Nordlys. Jeg ser veldig lite på TV, der går det stort sett bare i nyheter.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Nå leser jeg ikke så mye i Folkebladet, her går det i Nordlys. Jeg er av og til inne og sjekker noen overskrifter på nett i Folkebladet. Det er alt.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– At man sier at hun var en dame som sto på.

– Har du noe drømmereisemål?

– Ikke noe bestemt. Det jeg drømmer om og som jeg gjør så ofte jeg kan er lange turer over flere dager i fjellet. Overnatte i telt, fiske og kose seg.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Det kan være flere ting. En stille og rolig kveld sammen med familie eller ute på fest. Alt etter som hva man føler for å bruke helga til.