[Endelig helg]

– Har du noen planer for helga?

– Ja, det kan du godt si. Jeg skal være på Kalottspel i helga, og få med meg konserter, semniarer, kurs, dansefester og alt mulig slags morro på Rundhaug.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det var når jeg selv spilte i går på Verangerfestivalen i Vardø. Noe som var veldig artig var at mitt folkemusikkband, Julietnorth, fikk innvie den nye kultursalen i Vadsø. Det var mye folk og utrolig god stemning.

– Har du noe stort forbilde?

– Jeg lar meg inspirere av de ulike egenskapene til de jeg har rundt meg, og har sånn sett mange forbilder.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Målselva er min favoritt i Midt-Troms. Jeg liker å sitte der og fiske etter laks. Det er jo en tålmodighetsprøve, men det gir et kick når man får fisk. Bare et napp er verdt hele turen. Også finner man roen ved elva.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Jernbane.

– Hva leser du og ser på TV?

– I det siste har jeg trengt noe avslappende som man ikke trenger å fokusere så mye på. Da har valget landet på Seinfeld. Det siste jeg leste var Erlend Loe, han er veldig underholdende og morsom.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg elsker Folkebladet. Jeg synes der er fint at de dekker kultur så godt.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Jeg har jo lyst å sette et avtrykk. Jeg ønsker at folk skal få øynene opp for hvor kult folkemusikk kan være, og hvor mye energi det er i det. Hvis jeg kan ha det som ettermæle så hadde det vært veldig stort.

– Har du noe drømmereisemål?

– Ja, det er så mange! Jeg drømmer ofte om å reise til Cuba. Det hadde vært helt fantastisk.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Noen ganger er det helt nydelig å bare slappe av, men jeg liker også å få mye ut av dagene. En av de artigste lørdagskveldene jeg kan få er å gå på en fjelltopp å få litt utsikt, hvertfall når det er fint vær. Det er litt forskjellig hva som er den perfekte kvelden, alle lørdagskveldene ligger åpen og klar til og utnyttes.