Komikerne åpner årets festuke

Komikerne Trine Lise Olsen og Kevin Kildal har åpningsshowet mandag 30. juli.

KOMIKER Trine Lise Olsen vil sammen med komiker Kevin Kildal sette stemningen for Finnsnes i Fest på åpningsshowet. At det nettopp er to komikere fra landsdelen som åpner festivaldagene, er heller ikke tilfeldig: Festivalen skal spre både humor og glede, forteller arrangørene.  Foto: Lars Åke Andersen, iTromsø

kultur

Det er stand up-komikere fra landsdelen som skal sette stemningen for festivaldagene på Finnsnes.

– Vi gleder oss stort til denne festkvelden med to av de aller beste komikerne i Norge. I fjor var dette showet utsolgt en god stund før festivalstart, og vi satser på stinn brakke i år også. Det blir lagt ut tre hundre billetter, og som forventet er det allerede godt salg, forteller Krister Viken i uRock Productions.