Lenvikordfører Geir Inge Sivertsen inntok rollen som prest

Foretok vielse under Rossfjordrocken

Publikum ventet utålmodig på kveldens godbit, gruppa Rotlaus. Da dukket Lenvikordfører Geir Inge Sivertsen opp og inntok rollen som prest fra scenen.

ORDFØREREN i presterolle: Lenvikordfører Geir Inge Sivertsen dukket opp på scenen like før gruppa Rotlaus skulle starte, og foretok vielsen av paret Ørjan Rossvoll og Sylvi Løvberg Larsen. Bak ser vi Monika Berntsen, en av forloverne.  Foto: Stein Wilhelmsen

kultur

For dette var en vielse som bruden og artistansvarlig for Rossfjordrocken, Sylvi Løvberg Larsen ikke viste noe om - det hele var ordnet av kjæresten Ørjan Solvoll uten at hun visste noe. Bare få minutter etter at Lenvikordføreren hadde fått unnagjort de lovpålagte vielsesritualene var paret gift, og gratulasjonene strømmet på da de gikk ned fra scenen.

Lenvikordfører Sivertsen sa at dette var første gang han hadde inntatt en slik «arbeidsrolle» som ordfører.