Elin Sofie Jakobsen som er et av de rundt 30 medlemmene i bygdelaget Samhold sier til Folkebladet at medlemmene nå gleder seg til at det skal bli en god gammeldags bygdefest i gamle Sagatun.

Trenger penger til driften

– Vi trenger sårt penger til drifta av ungdomshuset, og nå har vi bestemt oss for å prøve å få inn litt penger ved å invitere både unge og gamle til en god, gammeldags fest på lokalet på Brygghaugen.

Elin Sofie forteller at hun har fått Rune Ottarsen til å få en avtale med ungdomsbandet Fresk Ungdom til å spille lørdag keld.

– Dette er jo et ungdomsband, men vi ønsker også de godt voksne velkommen til festen her, sier hun.

– Veldig spent

– Vi har brukt å ha en julemesse i året, og leier huset ut til konfirmasjoner og andre dager som folk vil bruke huset til. Men vi ser at vi er nødt til å ha litt mer driftsinntekter, og derfor prøver vi nå å ha en bygdefest.

– I dag er det jo sjelden at noen arrangerer slike fester, så vi er jo veldig spent på hvordan dette vil slå an. De unge holder seg jo stort sett til puber og andre slike ting, men vi tror at det nok er noen som kanskje vil sette pris på arrangementer som dette, et lite skritt tilbake til gamle, gode dager.