Søndag kveld ble Heddaprisene delt ut på Oslo Nye Teater. Prisene deles ut for fremfragende prestasjoner innen norsk scenekunst. Rimfrost produksjoner fra Senja og Hålogaland Teater var nominerte til Heddaprisen i kategorien beste barneforestilling.

Det er helt fantastisk. Det er en stor ære for oss, men æren tilhører også i stor grad alle de fantastiske menneskene vi intervjuet i forkant av at vi produserte forestillingen, sier skuespiller Kristine Myhre Tunheim i en pressemelding.

I juryens begrunnelse heter det at "Tradisjonelt har teater for barn vært fartsfylt og fantasieggende. Stadig oftere er det også lavmælt og ettertenksomt. Årets prisvinner er begge deler. Den er fargerik og fleksibel, og den understreker barns evne til å bearbeide virkelighet gjennom lek. Gjennom leken reflekterer rollefigurene, og de deler personlige dilemmaer. De fantaserer om det som ikke lenger finnes og det som ingen vet hvordan vil bli. De voksne befinner seg i randsonen, men skaper likevel trygghet rundt handlingens sentrale dilemmaer. De kan ta seg av de praktiske spørsmålene, mens barnas løsninger formidles gjennom dypt personlige perspektiver på identitet og forandring", står det i pressemeldingen.

Forestillingen handler om identitet, vennskap, fantasi og dinosaurer: Alle kaller Tobias for Cecilie, også foreldrene hans. Men Tobias føler seg ikke som en Cecilie, han føler seg som en Tobias. Inni seg er han en gutt. Han vet bare ikke hvordan han kan fortelle dette til de andre.

Tobias og dagen det smalt av Jenny Svensson er etter en idé av Kristine Myhre Tunheim; Morten Røsrud har regien, mens rollene har vært besatt av Kristine Myhre Tunheim, Alexander Rindestu og Jonas Delerud.