[Endelig helg]

– Har du noen planer for helga?

– Jeg gleder meg til at Sørreisa skolekorps sammen med Sørreisa musikkforening skal arrangere skolekorpsstevne. NMF er 100 år, så dette er et jubileumsstevne og et regionstevne for Nord-Norge.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det var Sørreisa damekor som underholdt med frisk sang på vårtreffet sammen med LHL i Kulturhuset – og drivende musikk med Privilegium Gospel i Terminalen på Finnsnes.

– Har du noe stort forbilde?

– Jeg ser opp til alle dem som stiller opp enten som politikere for at vi alle skal få et godt liv, eller dem som med samme motivasjon engasjerer seg i frivillige organisasjoner.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Nordnorsk, vakker natur; regionsenteret Finnsnes, hvor vi har nær sagt alle de tilbud vi kan ønske oss. Og et godt næringsliv som bidrar til at vi kan heie frem vekst og utvikling, og som sikrer at folk har et arbeid.

– Hva mangler Midt-Troms?

– Ingenting, selv om vi alltids kan ønske mer og mer og mer av alt. Vi mangler litt en felles forståelse av at alle i regionen er avhengig av hverandre, og at kommunegrensene bare er kunstige skillelinjer.

– Hva leser du og ser på TV?

– Når jeg en sjelden gang får tid til å lese, må det være noe hyggelig med litt spenning. Det blir lite TV-seing, men gjerne program med intervjuer.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Kjekk å ha som lokalavis.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Jeg håper folk har satt pris på mitt engasjementet for politisk å utvikle det samfunnet vi lever i, slik at alle skal få et godt liv, og på mitt engasjement i frivillige organisasjoner. Og at jeg oppfattes som ærlig, omgjengelig, omsorgsfull og uten uvenner.

– Har du noe drømmereisemål?

– Det har blitt fantastisk godt som litt eldre å kunne reise til varme strøk når holka gjør det slitsomt å være ute. Vi har funnet vår perle på Gran Canaria.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Det er en heimekveld med kjæresten og storfamilien.