Musikksommeren på Finnsnes:

Grillfest på terrassen — Return på konsertscenen

Når Otto's inviterer til sommerfest fredag 6. juli, er det Return som avslutter kvelden på konsertscenen.

MUSIKALSK SOMMERFEST Utestedet Otto's har siden gjenåpningen hatt en klar kulturprofil med band og artister på scenen hver helg. Når de 6. juli arrangerer sommerfest, er det med Return som headlinere på konsertscenen.  Foto: Byråfoto

kultur

Utestedet Otto's på Finnsnes inviterer til en helaften med grilling og sommermusikk på terrassen, som avsluttes nede på den store konsertscenen. Der står Return klar til å løfte det som måtte være av skydekke den kvelden, forteller Krister Viken i uRock Productions. Han ser frem til en skikkelig dose herlig 80-talls tungrock fra noen av Norges mestselgende artister.

– Et band som er elsket av alle, som har overlevd alle sjangere – og som ikke minst leverer konserter av meget høy kvalitet, sier han.

Kulturprofil

Siden utestedet gjenåpnet tidligere i vinter, har Otto's hatt en klar kulturprofil. Hver helg har en ny artist stått på scenen, hver helg har publikum kunnet få oppleve musikk av høy kvalitet presentert av både nasjonale og internasjonalt kjente størrelser: Claudia Scott, Steinar Albrigtsen, Forklædt Som Voksen, australske Vdelli og britiske Krissy Matthews Band har alle vært innom. Allerede neste fredag, den 22. juni, kommer Stephen Ackles til Finnsnes. Utover høsten blir det både blues- og en større tribute-helg til en rekke kjente band og artister. I tillegg har Otto's sitt eget husband, bestående av Leif Jakobsen på gitar, Fred Jørgen Kampevoll på bass og André Stifjell på trommer. Otto's er tuftet på å ha levende musikk hver helg, påpekte Viken tidligere i vinter da mye av sesongens konsertprogram ble presentert.

Kulinarisk

Også på terrassen den 6. juli, der kjøkkensjefen legger opp til en kulinarisk opplevelse med det meste av tilbehør, vil det bli musikk for å sette den sommerlige stemningen. Men for dem med sansen for noe av det beste innenfor norsk rock blir det musikalske høydepunktet senere på sommerkvelden.

– Med en katalog bestående av stort sett hitlåter skal det bli en heftig og begeistret avslutning på denne kvelden. Hvor mange hits hadde de egentlig? «Change the attitudes», «Bye Bye Johnny», «Can You Forgive Me», «Having Fun», «Take This Heart», «Friends Will Be Frienda», «Fallen Angels» og ikke minst: «Sing Me a Song» – alt dette kan vi glede oss til, smiler Krister Viken.