Maria med i «Hver gang vi møtes»

Maria Haukaas Mittet er én av artistene som tar den i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes».

ER MED Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen er nå i gang med innspillingen av en ny sesong «Hver gang vi møtes».  Foto: Espen Solli, TV 2.

kultur

– Det virker utrolig spennende og givende å få gå inn i andres musikkarrierer, å få reise inn i andres liv. Dette vil garantert gi inspirasjon og jeg gleder meg til å være en del av sesongens «Hver gang vi møtes gjeng». Sjelden jeg har gledet meg så mye til noe, sier Maria Haukaas Mittet i en pressemelding fra TV2.

Artisten, som opprinnelig kommer fra Senja, ble som 11-åring kjent gjennom musicalen «Annie». Hun har etter dette spilt i en rekke teater og showproduksjoner, deltatt i Idol, vunnet den norske grand pris-finalen og gitt ut flere album og singler. I 2015 vant Mittet førsteplass i Stjernekamp på NRK, og hun er nå aktuell med forstillinga «Jåla fra Lakselvnes».

De andre artistene som deltar på «Hver gang vi møtes» er:

Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Sol Hello, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen.