Hesteskokastekonkurransen er fast på programmet. Men amcar-utstillingen er kommet til de siste årene: Til Cars in the Park var alle amerikanske kjøretøy velkomne – også med et par unntak:

– Vi ser at dette med amerikanske biler kanskje blir litt for snevert, derfor ser du også en Land Rover her borte, smiler Kjell Furø.

Han administrerer en facebookgruppe for amcar-folket i landsdelen og ble spurt om å være deltager på torgdagen som er i regi av Lions Club Sørreisa.

– Vi hadde samme opplegg for to år siden. Da var det nydelig vær, og folk koste seg, forteller han.

Hesteskoene til kastekonkurransen oppbevares i en gammel ammunisjonskasse, men aktiviteten på gressbakken er fredelig nok – selv om det er cup.

– Torleif Sundheim har laget premiene og medaljene til konkurransen i mange år. Her har vi ungdomsmedaljer også. Det pleier å være en 25-30 deltagere, avhengig av været, forteller Per Stakkevold.

HESTESKOKAST-KONKURRANSE: Lion Club Sørreisa har hvert år egne medaljer og premier til vinnerne – Per Stakkevold, Duvald Antonsen, Ingebrigt Jenssen, Roar Selseth og Agnar Angell. Foto: Arne Ivar Hanssen