Det organisatoriske er unnagjort, klubben er registrert i Brønnøysundregisteret etter stiftelsesmøtet 18. februar, og navnet ble Lucille – Midt-Troms rock- og bluesklubb. Styremedlem Monica Jensvold hadde ideen om å kalle klubben opp etter gitaren til B.B. King.

– Interessen er god: Per i dag har vi 30 medlemmer, men ønsker selvfølgelig flere. Både musikere og publikum synes om ideen og ønsker oss lykke til. Nå på torsdag skal vi gå gjennom de formelle vedtektene samt ønskene for fremtiden, hvilke og hvor mange konserter vi skal ha hvert år fremover, forteller leder Øyvind Aronsen.

Ungdomskonsert

Det som særlig løfter klubbens virksomhet, er arrangørrollen de tar på seg. Første ut er ungdomskonsert og jam på en og samme dag, lørdag 9. juni.

– Da er det rusfritt: En ungdomskonsert på dagtid for ungdommen, mens de voksne møtes til musikalsk jam på kvelden. Dette blir vårt første arrangement, og det gleder vi oss meget til!

– Vi har fått avtale med to ungdomsband til konserten på dagtid, mens vi jobber på spreng for å knytte avtaler med band og/eller «solo-artister» til kvelden, forteller Aronsen.

Stolt

Ekstra stolt og fornøyd er klubben over å kunne presentere J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters fredag 27. juli.

– J.T. er en dyktig og populær musiker, som er å finne på flere konserter i det store utland for tiden. Vi er stolte over å kunne starte vårt første år med en slik flink fyr – og med et slikt godt band i ryggen!

– Dessuten er vi i klubben meget fornøyd med å ha landet en god og fornuftig avtale med Hugo Nordnes på Hugos Pub. Uten hans velvilje ville våre kommende arrangementer ha vært vanskelig å gjennomføre, forteller Aronsen.

Rabatt

At det finnes et godt grunnlag for en rock- og bluesklubb i midtfylket, er Aronsen overbevist om. Han håper klubben allerede torsdag vil rekruttere nye interesserte, for du trenger ikke være medlem for å komme på møtet.

– Og som medlem av Lucille får man inntil fem magasiner av Bluesnews sendt i postkassen hvert år – i tillegg til andre fordeler, smiler han.