Kråkeslottfestivalen setter opp ekstrakonsert med det populære tromsøbandet, og ettersom huset allerede er fullsatt med musikk – 24 konserter på tre korte dager – settes konserten opp hos festivalens samarbeidspartner på Skaland:

Lørdag 9. juni spiller Hollow Hearts på Pila Pub & Kultur, Kråkeslottfestivalens samarbeidspartner i nabobygda.

Debutalbum

Americana-bandet Hollow Hearts ble etablert i desember 2016 og ga på kort tid ut singlene «Into The City» og «Losing Heart» i tillegg til å gjennomføre to turnéer. Da bandet, bestående av Ida Karoline Nordgård, Christoffer Nicolai Mathisen, Ida Løvheim og Mikael Pedersen Jacobsen ga ut debutalbumet Annabelle den 16. mars i år, var det til unison jubel fra både fans og presse:

– Det er sjokkerende å tenke på at dette var release-konserten til den aller første plata til de unge musikerne i Hollow Hearts. De fremsto som veteraner, med mange tunge år med prøving og feiling bak seg og et profesjonelt og stort produksjonsapparat i ryggen, skrev Nordlys sin anmelder etter releasekonserten på Tromsø Kulturhus, og trillet like greit en sekser på terningen.

Det har heller ikke manglet ikke på rosende omtale utenfra: Hollow Hearts ble så sent som i forrige uke dratt frem av Dagbladets musikkredaksjon som en av vårens mest spennende debutanter. Hos Senjakultur ble Annabelle omtalt som et «debutalbum av dimensjoner, fullstappet av favorittlåter».

Knutepunkt

Som scene for ekstrakonserten blir Pila Pub & Kultur et av knutepunktene under festivalhelgen:

I tillegg til å by på ly, varm mat og drikke er Pila start- og stoppested for alle som skal til Kråkeslottfestivalen med festivalbussen. Nå blir det også en av Kråkeslottfestivalens mange scener, melder arrangørene.

Årets Kråkeslottfestival arrangeres helga 8. – 10. juni. På programmet står blant annet To Rustne Herrer med Ole Paus og Jonas Fjeld, Thomas Dybdahl, Marthe Valle, jazzensemblet Sigurd Hole Trio, den norsk-argentinske tangokvinttten El Muro og rapduoen Nuorta & Louisa.