Kulturlåve – endelig i Dyrøy

Nå får også Dyrøy sin egen kulturlåve. Den 28. juli er åpningskonsert med Hollow Hearts.

DEBUTERER: Espenes kulturlåve har sin åpningskonsert 28. juli. Første band ut på scenen er Hollow Hearts, som også albumdebuterer denne våren.   Foto: Terje Arntsen

kultur

Ved foten av Børingen og med utsikt over til Vangsvik på Senja ligger Espenes gård idyllisk til. Herfra kommer Terje Espenes, vokalist og gitarist i bandet Jack Stillwater. Moen Kulturlåve i Målselv har vært et vellykket konsept i ett tiår og er på mange måter en selvskreven referanse, mener han:

– Som kulturarbeider selv og forkjemper for gode opplevelser lå det mitt hjerte nærme å skulle følge ideen om å skape en kulturscene i Dyrøy, i kommunen hvor jeg er oppvokst, og på gården jeg kommer fra, sier han.