Konsert med Kor Artig:

Kulturbygdas stolthet

Mandag kveld hadde Rossfjordstraumens store lille kor, Kor Artig, sin aller, aller første konsert – helt alene.

KOR ARTIG Kulturbygda Rossfjordstraumen sitt store lille kor, Kor Artig, hvor de yngste koristene befinner seg, hadde sin første konsert helt alene mandag kveld på Flerbrukshuset.  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Selvsagt hadde de med seg dirigent Renate Bjørnstad og mye god hjelp i Malene Bjørnstad-Nicolaisen, men det er faktisk første gang at Kor Artig inviterte til en egen konsertkveld. Sceneerfaring har de imidlertid nok av, de åtte unge koristene: Kor Artig har vært fast innslag både på åpningen av Heimkomstdagan om sommeren og på julekonserten om vinteren, hvor de har sunget, underholdt og sjarmert med sine innslag. Publikum fikk ni sanger på rad før koret sang konsertens første låt, skolesangen, som ekstranummer. Da ble det nesten én times forestilling, med solister, gitarspill og presentasjon av en helt ny sang som koret har øvd inn – og som de fremførte uten playback: «Har du fyr».

Aila Berg Johannessen (7) og Carmen Johannessen Bårdsen (6) var to av konsertens solister.