Med full tenning på alle sylindrene

Sørreisa musikkforening legger an til tenning på alle sylindre på søndagens konsert.

SOLISTER: Sangsolistene Gudrun Falch, Tonje Larsen, Stig-Are Iversen, Elisabeth Solheim Andrews og gitarist Odd-Arne Storelvmo skal sørge for at avslutningen på kulturuka blir en høyoktan konsertopplevelse. Med seg har de også Ingar Steen på vokal.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Naturlig nok når tittelen er «Rock on» og setlista består av klassikere fra Queen, Deep Purple, Tina Turner og Elton John. Ikke bare er det en konsert med et spenstig repertoar; det blir også selve avslutningen av en lang kulturuke i Sørreisa. Det er lite tvil om at det blir en høyoktan konsertopplevelse – også for solistene, som gjennom Musikkforeningen får møtes på en litt annen musikalsk arena. Elisabeth Solheim Andrews, Tonje Larsen, Gudrun Falch og Stig-Are Iversen gleder seg.

– Det er artig å møte andre solister som man normalt kanskje ikke jobber med. Jeg og Tonje synger mye i lag, jeg og Stig-Are har sunget sammen, og Gudrun vet jeg selvsagt godt om, men vi har aldri vært på samme prosjekt før. Tonje og jeg har heller aldri sunget med Musikkforeningen, og vi gleder oss masse, sier Andrews.