Regner med rift om billettene

Jazz-funk-heltene i Mezzoforte står på scenen på Sjøvegan 5. oktober. Førstkommende fredag starter billettsalget.

SUPERSTJERNER: Mezzoforte, her fra Nordlysfestivalen i 2014, kommer til Sjøvegan i oktober. De tre hundre billettene som fredag legges ut for salg, tror produsent Krister Viken det blir rift om. – Det blir nesten som en intimkonsert, forteller han.   Foto: Tor Farstad / iTromsø

Kulturhuset tar jo bare tre hundre, så det blir nesten som en intimkonsert

kultur

Det er bare tre hundre sitteplasser i kulturhuset i Salangen – og tre hundre billetter som legges ut for salg. De billettene tror Krister Viken i U rock Productions det blir rift om.

– Opprinnelig var det Christer Møller i Salangen som hadde ideen om å få Mezzoforte til Sjøvegan. Jeg sa vi kunne ringe og høre – ! Men jeg ringte, og siden har vi arbeidet et par måneder med å få det hele i orden, forteller Viken.