Med bare et fåtall konsertkvelder i året legger Beate Moeggen, innehaver av On the Corner, mye arbeid i å hente inn kvalitet i det som presenteres på scenen. "Playoff" er ett av kun ni band som er valgt ut til å spille her i 2018, forteller hun.

– "Playoff" spiller coverlåter med stor allsangfaktor og er et band som er kjent for å få det til å rykke i rockefoten.

– For å nevne noen få av artistene de covrer, kan vi røpe at det kommer låter fra blant annet Dum Dum Boys, Foo Fighters og Pearl Jam.

Bandet lager imidlertid også egne låter og vil i tillegg fremføre et par fra sin egen katalog.

– For publikum sin del skulle det bety at de kan vente seg variert musikk for enhver smak, mener Moeggen.

– Lover godt

"Playoff" ble startet i november 2015 som en trio, men fikk i mars 2016 også inn trommeslager. Bandet består nå av Christoffer Nordby på vokal og gitar, Ørjan Berntsen på bass og Lasse Aspelund på trommer. I tillegg er Espen Grande kommet med på gitar.

– Playoff har faktisk hatt spillefri en stund for å få øvd inn materialet med Espen Grande, og nå er de skikkelig sugne på å komme i gang igjen. For vår del lover det jo skikkelig godt for energien lørdag kveld, smiler Moeggen.

Christoffer Nordby spilte i det kjente "CC Riders" frem til det ble oppløst i 2015. Ørjan Berntsen var i mange år med i bandet "Blindfold" fra Senja, mens Aspelund tidligere har vært medlem av en rekke band både i Harstad og Trondheim.

Elektrisk stemning

"Playoff" har tidligere spilt for fullt hus på On the Corner. Da kokte det i lokalet, og Nordby sa selv at «stemningen var elektrisk», husker Moeggen.

– "Playoff" liker å si at de spiller «ordentlig musikk», musikk fra den tiden da det virkelig var god musikk på radioen.

Med forrige konsert friskt i minne har det vært flere som har etterlyst nye opptredener fra bandet.

– Nå er det nesten ett år siden "Playoff" spilte hos oss sist, og folk har jevnlig spurt om når de kommer tilbake. Da er det godt å kunne fortelle folk at ventetiden nå er over, sier Beate Moeggen.