Setter opp ekstrakonsert med Violet Road

Violet Road solgte ut Moen Kulturlåve på under en måned. Nå settes det opp ekstrakonsert torsdag 21. juni.

EKSTRAKONSERT Violet Roads konsert på Moen Kulturlåve 21. juni er utsolgt. Nå setter arrangørene opp ekstrakonsert samme dag. 

kultur

Bandet har lenge vært ønsket av publikum, og arrangørene har arbeidet med saken en god stund for å få det til. Endelig klaffet det med samarbeid, forteller Ragnhild Furebotten:

– Da er det ekstra hyggelig at billettsalget har gått så bra som det har gjort. Derfor satser vi på å åpne dørene for enda en konsert tidligere på dagen, sier hun.

Spesiell stemning

Også bandet selv ser frem til å stå på scenen i Målselv, for gjetordet om Moen Kulturlåve har også nådd Violet Road:

– Vi får mange forespørsler fra band som har lyst å spille her. Lokalet er tøft, det har en helt spesiell stemning, og du går rett fra flytrappa og inn på scenen! Men viktigst av alt er publikummet vårt som liker å gå på konsert og liker å høre god musikk. Det er motivasjonen for å være en gjeng rundt Moen Kulturlåve som jobber på ren dugnad for å lage konserter, sier Furebotten.

Fanskare

I tillegg har Kulturlåven lagt opp til en ekstra gest til dem under myndighetsalder på denne konserten.

– Vi legger ut femti billetter, et begrenset antall, til svært redusert pris for dem under 18 som er i følge med voksen. Vi vet at Violet Road har en kjempestor fanskare i alle aldre, derfor er det ekstra gledelig å kunne gi et slikt tilbud på akkurat denne dagen, smiler Furebotten.

Bandet har hatt et år i dvale, men er nå turnéklare igjen. Med nye strenger, nytt materiale og enorm spillelyst skal bandet slippe ny musikk og igjen reise landet rundt. 2016 var hektisk med over åtti konserter i tillegg til albumutgivelse. Men bandet har brukt 2017 godt, til å tenke fremover og til å spille inn nytt materiale. Violet Road, som mange ser på som et av landets beste live-band, er ekstra spilleklare nå, forteller bandets vokalist Kjetil Holmstad-Solberg:

Liveklare

– Vi er så klare for å spille live som vi aldri har vært før. I 2017 har vi hvilt og jobbet med nytt materiale. Nå skal vi ut av studio, opp av dvalen og ut og spille for folk. Det er det vi brenner for og det vi alltid gleder oss til. Denne gangen sprudler det ekstra av spilleglede og entusiasme for å vise frem nytt materiale.