Stor interesse sørger for ekstraforestilling

En av landets fremste stand up-komikere returnerer til Hamn i Senja for å teste ut sitt nye show. Det har ført til ekstra- forestilling og fullbelagt gjestehus.

stand up-show: Komiker Erlend Osnes kommer til Hamn i Senja for å teste ut sin nye forestilling i forkant av høstens turné. Det har resultert i ekstra-forestilling. Foto: Marius Fiskum  Foto: Marius Fiskum

Vi er imponert over responsen på det han gjør.

kultur

Søndag 21. januar ble billettene til komiker Erlend Osnes sitt show lagt ut for salg på Facebooksiden til Hamn i Senja. Allerede tirsdag ettermiddag var billettene revet bort – samtidig som alle rom i Hamn var fullbooket. Osnes’ stand up-show er lørdag 7. april – og nå settes det opp ekstraforestilling fredag den 6.

Men skal du sikre deg billetter, bør du gjøre det raskt, opplyser Krister Viken i Urock Productions. En tredjedel av billettene er allerede solgt, kan han opplyse.

– Det er utrolig morsomt at det er mulig å få til noe slikt på yttersida av Senja, og vi gleder oss virkelig til å få besøk av Osnes igjen.

– Vi er imponert over responsen på det han gjør. Det må være enhver artists ønskesituasjon å være så ettertraktet, sier Viken.

Suksess

Erlend Osnes er kjent fra det tidligere radioprogrammet «Raae og Osnes» på NRK P3, og han har nå tatt podkastverdenen med storm med sine nye podkast «Heimelaga».

Hans forrige show, «Av familiære årsaker», gjorde stor suksess over hele landet i 2017. Forestillingen som nå kjøres to ganger i Hamn, er et testshow som er oppladningen til turneen Osnes sparker i gang høsten 2018.

– Siden dette er et testshow som kan bety noen uferdige vitser og justeringer underveis, tilbyr vi også en hyggelig billettpris, forklarer Viken.

Erlend Osnes besøkte Hamn i Senja like før jul i 2016 med sitt «Av familiære årsaker». Også den forestillingen ble utsolgt på kort tid.

– Vi tror dette blir to kjempeartige kvelder for gjestene, sier Viken.

Osnes er en komiker med bred apell over hele landet, og særlig i Midt-Troms har han bygd opp en solid fanbase som gjerne tar turen til Senja.

– Hamn i Senja gleder seg stort og har lagt planer for en flott standuphelg med tilhørende mat, drikke og musikk, forteller hotellsjef Heidi Munkvold.