Vinterfestuke med fest i bilhallen

Vinterfestuka Frost starter opp igjen og byr på blant annet vinterfest i bilhallen til Andslimoen Bil. En barneskuter til 50. 000 kroner skal også loddes ut.

FROST Etter et års stillstand prøver foreningen bak Frost med hjelp av næringslivet på Andslimoen å dra igang vinterfestuka igjen. I denne bilhallen på 800 kvadratmeter skal festen foregå lørdag kveld til musikk av Ourland. Fra venstre: Ole Petter Bjørklund, Eika-Tronic, Roger Risto og Jørn Larsen, Lian's Caravan & Fritid, Frank Hegesen, YX og Morten Smevik, Andslimoen Bil.  Foto: Jan-Erik Bergstad

kultur

Det har vært stillstand i et år, men andre helga i februar prøver kreftene bak å blåse nytt liv i vinterfestuka Frost. Denne gangen på Andslimoen.

– Vi opplever et større engasjement fra bedriftene her på Andslimoen. Det kom litt brått på å skulle arrangere Frost på Andslimoen, men vi skal gjøre det beste ut av det og komme sterkere tilbake neste år, sier Frank Helgesen i Frost.

Ourland i bilhall

De som husker det Finnsnes-baserte bandet Ourland, som spilte på de fleste bygdefestene i Midt-Troms på 1970- og 1980-tallet har noe å glede seg til. Andslimoen Bil rydder nemlig bruktbilhallen for å slippe til bandet og forhåpentligvis hundrevis av festdeltakere. Ikke minst håper arrrangøren å fange opp de mange som skal se forestillingen til Nerbygda revylag tidligere på kvelden.

– I god Frost-tradisjon skal festen foregå i telt, og da rydder vi bruktbilhallen vår for å gjøre plass til festen, sier daglig leder i Andslimoen Bil, Morten Smevik.

– Men folk bør ikke vente med å skaffe seg billetter. Vi har allerede forhåndssolgt 100 billetter, sier Helgesen.

Bading i hjullasterskufle

Arrangøren har ikke lenger Andselva å by på når det gjelder isbading, men de har funnet sin egen vri på det. En av bedriftene på Andslimoen, Vianord, fyller nemlig en hjullasterskufle med isvann slik at de som ønsker det kan få seg et bad.

– Ellers blir det en god del aktviteter rundt om hos de ulike bedriftene. Vi skal ha nakentanking på YX, der en heldig vinner får seg en tur til Svalbard. Vi skal ha isspisekonkurranse og en akebakke for barn mellom Sulland og YX, sier Helgesen. Lian`s Caravan & Fritid skal ha bobilcamp og håper med det å trekke til seg en god del folk utenfra. Det blir lansering av en ny bil og også bobiler.

Skuter til 50. 000

I tillegg loddes det ut en barneskuter til en verdi av 50.000 kroner i samarbeid med Biltech. For å være med i trekningen må folk gå rundt til alle bedriftene for å få et stempel hos hver av dem.