CC Cowboys til Millionfisken

Millionfisken i Salangen har sluppet første artist for 2018.

KOMMER CC Cowboys kommer til Salangen under Millionfisken i 2018.  Foto: Tor Farstad

kultur

– Millionfiskens gjester er godt vant og vi føler helt klart på forventningspresset, sier styreleder Torkel Rørstrand.

– Men vi føler oss rimelig sikker på suksess når vi endelig har lyktes med å få CC Cowboys til Millionfisken. CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio og konsertsammenheng, sier han.

Spellemannpris fikk gruppa allerede for debutalbumet «Blodsbrødre» i 1990, og frem til 1998 tilførte de med jevne mellomrom sterke tilskudd til diskografien. CC Cowboys tok så en pause noen år, hvor Grønneberg gav ut to soloalbum. CC Cowboys slapp 2 nye låter 24. april i 2017; «Hun er Havet» og «Gudinner».