- Musikeren og artisten en alltid kan regne med

For første gang kommer musikeren og artisten Stephen Ackles til Gryllefjord.

KOMMER: Rune Bræck (fv), Stephen Ackles sammen med Krister Viken Her fra et arrangement i nabobygda Torsken for to år siden. Foto: Rune Ottarsen  Foto: Rune Ottarsen

Publikum blir tatt med på en rundreise i rock n`roll

Krister Viken
Stephen Ackles
  • Er en norsk sanger, pianist og låtskriver som hovedsaklig spiller rock´n roll.
  • Han har en norsk mor og en amerikansk far.
  • Ackles blir regnet som en av Norges største pianoentertainere gjennom tidene og han har ved flere anledninger turnert i Europa blant annet i Nederland, Belgia, England og Danmark, samt USA.
  • Ackles musikalske karriere begynte i en alder av 15 år ved å vinne en talentkonkurranse.
  • www.wikipedia.no
kultur

Det er på Skreien spiseri det hele skjer førstkommende lørdag. Krister Viken i URock produkctions har bare lovord å si om artisten.

– Han er musikeren og artisten en alltid kan regne med. Når lysene tennes på scenen, og de magiske hendene starter å pumpe på pianoet, da våkner entertaineren, beskriver Viken.

Nesten utsolgt

Viken opplyser om at billettsalget har gått veldig bra.

– Pubkonserten er nesten utsolgt. Han har også med seg gitaristen Rune Bræck på scenen. Her kommer artist og publikum til å møtes til en hesfig konsert hvor alt er mulig. For å si det slik er ingenting planlagt og det kan godt dukke opp låter som de aldri før har fremført. Men jeg har all tro på at de erfarne musikerne mestrer dette godt, sier Viken.

Egne låter

For de som kjenner til Ackles og hans musikerkarriere, vil det også bli servert låter fra hans egen repertoar.

– Det blir «Lørdag & Rock´n Roll», «Hey you» og «Betina» for å nevne noen. I tillegg blir publikum tatt med på en rundreise i rock´n roll hvor vi møter på artister som Jerry Lee Lewis, Elvis, Little Richard og Chuck Berry, lokker Viken.