Godt oppmøte på Bjorelvnesdagan

Arrangørene er fornøyd

Til tross for litt skiftende vær og en hel del andre arrangement i helga ble det godt oppmøte på Bjorelvnesdagan.

STANDHUGG: Sjørøverne med kaptein Bukkeskinn i spissen dukket opp på Bjorelvnesdagan søndag. Alle Foto: Dag Arild Larsen 

Søndag, som nok var den beste dagen, ble det telt 500 mennesker med stort og smått inne på området

Marvin Møller, leder i Bjorelvnes Bygdelag

PADLING: Noen aktiviteter var lagt til sjøen. 

RIDNING: Hestridning for barn hører også med under Bjorelvensdagan. 

kultur

Bjorelvnesdagan ble arrangert lørdag og søndag sist helg. I en helg der også Husøydagan, Bardumartnan, Gatefest på Stonglandseidet og Hurrafestivalen i Vangsvik ble avviklet.

– Været på lørdag var jo litt skiftende, med litt sur vind og spredte regnbyger. Søndag derimot var det mye bedre vær, så vi kan vel egentlig ikke klage, sier leder i Bjorelvnes Bygdelag, Marvin Møller, som legger til at bodesalget gikk godt.

– Det som var litt synd var at vi ikke med den berømte menyyen på plakatene vi hengte opp på forhånd. På den måten kan det ha gått noen hus fordi hvilke godsaker vi egentlig selger på Bjorelvnesdagan.

– Slik som den etterspurte sildesuppa?

– Ja, ikke minst den. Men vi selger også lapskaus og grillmat oppe ved prestegården, mens man kan smake på de gode kakene som selges nede ved brygga.

500

– Hvor mange var innom Bjorlevnesdagan i helga?

– Søndag, som nok var den beste dagen, ble det telt 500 mennesker med stort og smått inne på området. En hel del av dem var barn, vi har et veldig familievennlig arrangement.

– Det er jo ganske mange i en helg der det skjedde så mye annet?

– Ja, vi kan ikke annet enn å si godt fornøyd med resultatet været og alt annet tatt i betraktning.

24. i rekken

Årets bygdedager på Bjorelvnes var den 24. i rekken, og heller ikke denne gang ble man spart for et strandhugg av farlige pirater.

– Denne gangen dukket kaptein Bukkeskinn opp på søndag, med skattejakt og det hele.

Blant aktiviteter og tilbud eller sto blant annet ridning med hester, spikking av hollabåter og en hel del annet på programmet.