Håper at det skal koke i lokalet nå også

Bandet Playoff spiller opp på On The Corner på Finnsnes lørdag kveld.

OPPTRER Bandet Playoff spiller opp på On The Corner i kveld.  Foto: Privat

Playoff har tidligere spilt for fulle hus på On The Corner, da kokte det i lokalet.

Beate Moeggen, innehaver On The Corner
Konsert
  • Playoff spiller
  • Hvor: On The Corner
  • Når: I kveld
kultur

Det opplyser innehaver Beate Moeggen på ute- og konsertstedet On The Corner.

–Da er det igjen klart for konsert på On the Corner. Denne gangen er det det lokalet bandet Playoff som entrer scenen. Playoff ble startet i november 2015 som en trio, men fikk i mars 2016 inn en trommis også.

Playoff består av Christoffer Nordby på vokal oggitar, Oddvar Torgersen på gitar, Ørjan Berntsen på bass og Lasse Aspelund på trommer.

Ble kjent

– Nordby og Torgersen spilte i det kjente bandet CC Riders fram til det ble oppløst i 2015. Berntsen var i mange år med i bandet Blindfold fra Senja, mens Aspelund tidligere har spilt i en rekke band både i Harstad og Trondheim. Playoff har spilt tidligere for fullt hus på On the Corner, da kokte det i lokalet, forteller Beate Moeggen.

Coverlåter

– Playoff spiller coverlåter fra kjente artister som har stor allsangfaktor, og får det til å rykke i rockefoten. For å nevne noen få av artistene de covrer, kan vi røpe at det kommer låter fra bla Dum Dum Boys, Hellbillies,Foo Fighters, Pearl Jam og AC/DC. Det skulle bety at det blir musikk for enhver smak, mener Moeggen, og fortsetter:

– Playoff liker å si at de spiller «ordentlig musikk». Musikk fra den tiden da det virkelig var god musikk på radioen. I løpet av de månedene som er gått siden Playoff spilte hos oss sist, har folk spurt om når de kommer tilbake, så nå slipper folk å vente lenger. Playoff har den siste tiden jobbet med å lage egen musikk,en av disse låtene er nå ferdig og vil bli framført på On the Corner, slutter Beate Moeggen, som regner med godt oppmøte også denne gangen.