Reality-stjerne til Rossfjordrocken

Reality-stjernen Petter Pilgaard har meldt sin ankomst til Rossfjordrocken.

TIL ROSSFJORD: Petter Pilgaard kommer til Rossfjordrocken.  Foto: Solum, Stian Lysberg

kultur

Fra før av har den nye rockefestivalen sikret seg Leif Einar Lothe aka Lothepus som et trekkplaster.

I helgen bekreftet arrangørene av festivalen at også Petter Pilgaard slår følge med Lothepus til Rossfjord i slutten av juni.

– Petter Pilgaard slår følge med Lothepus til Rossfjordrocken. Kom og opplev to av landets mest populære menn live fredag 30. juni. Og kanskje blir det noen sprell utenfor scenen ogå?, skriver arrangøren på Facebook.

Petter Pilgaard ble rikskjendis da han i 2009 vant Paradise Hotel på TV3. Etter dette har han jobbet som programleder og hatt flere opptredener i diverse underholdsningsprogram. Pilgaard er oppvokst i Bærum og jobbet som finansrådgiver da han ble med i Paradise Hotel.