Sjekk utsikten fra disse nye boligene - den kan bli din!

De nye, stilfulle og moderne boligene i Helsesenterveien på Finnsnes får fantastisk utsikt over Solbergfjorden, og kort vei til Finnsnes sentrum. Nå er boligene lagt ut for salg.

foto
NYE BOLIGER: Byggmester Remy André Torstensen og eiendomsmegler Thomas Konradsen tror kjøperne av de nye boligene i Helsesenterveien kommer til å bli strålende fornøyde - ikke minst med utsikten! Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked
Annonsørinnhold produsert av iNord

Det er selskapet Trendbolig, med byggmester Remy André Torstensen i Torstensen Bygg-Team, som står bak utbyggingen av de fire nye boligene, som hver har sin utleiedel.

– Dette er et svært populært område på Finnsnes, med god beliggenhet, flott utsikt og gode solforhold, sier byggmester Remy André Torstensen i Torstensen Bygg-Team, som er et lokalt eid byggselskap i Midt-Troms.

Moderne og stilfulle boliger

Det lokale arkitektkontoret Fjellknatt Arkitektstudio har tegnet boligene, som preges av høyt under taket, vinduer fra gulv til tak, og åpne løsninger som gir et moderne og eksklusivt preg.

– Arkitekten har gode løsninger, og det er tegnet noe man kanskje ikke har sett på Finnsnes før. Boligene har høy kvalitet, både inne og ute, forteller eiendomsmegler Thomas Konradsen i Advokathuset Nord som står for salget.

Byggmester Torstensen forteller at kvaliteten på tomta gjorde at han ønsket å øke kvaliteten på boligene også.

– Jeg tegner vanligvis boliger selv, men ønsket å øke kvaliteten på arkitekturen. Derfor engasjerte vi Fjellknatt Arkitektstudio. De er et lokalt arkitektselskap som har lyst til å være med å påvirke arkitekturen i byen vår. Vi ga dem frie tøyler til å skape noe spennende, og det synes jeg de har klart, sier Torstensen.

foto
PROSJEKT: Fire stilfulle og moderne eneboliger med utleiedel kommer i Helsesenterveien på Finnsnes. Foto: Fjellknatt Arkitektstudio

To verandaer og fine uteområder

De fire boligene ligger på rekke, men arkitekten har planlagt slik at det er «private» uterom foran hver bolig.

– Det er tegnet inn fine uteområder, og vinklingen på byggene er laget slik at du får litt privatliv ute. Hvis man plutselig får en sommerdag, så er det mulighet til å sette seg ut, ler megleren.

I tillegg til uteområdene er det også tegnet inn to verandaer – en mot øst og en mot vest.

– Hovedutsikten er mot sør og sørøst, men det er flott utsikt i alle retninger. Vinduer, verandaer og uterommene er vinklet slik at det skal bli mest mulig utsikt og gode solforhold, sier byggmesteren.

foto
LOKAL: Det er det lokale arkitektkontoret Fjellknatt Arkitektstudio som har tegnet de nye boligene. Foto: Fjellknatt Arkitektstudio

Utleiedel i kjelleren

Det er tegnet inn en 2-romsleilighet på cirka 60 kvadratmeter i kjelleren på boligene.

– En utleieleilighet, som med et forsiktig anslag gir 12.000 kroner i månedlig inntekt, gir selvfølgelig et mer fordelaktig regnestykke for eieren, sier eiendomsmegler Thomas Konradsen.

Byggmester Torstensen forteller at hvis man kommer inn på et tidlig tidspunkt i byggeprosessen, er det også mulig å gjøre endringer.

– Det går an å velge om du vil ha kjellerleilighet, eller ha trapp ned slik at du disponerer hele boligen selv.

foto
ENDRINGER: Byggmester Remy André Torstensen (foran) understreker at dersom man som kjøper kommer inn på et tidlig punkt i byggeprosessen, vil man ha mulighet til å gjøre endringer på boligene. Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked

Mulig å gjøre egne valg

Hvis man kjøper boligen på et tidlig tidspunkt er det også mulig å gjøre ytterligere egne valg, enten det gjelder tak, vegger, gulv, eller innredning.

– Vi bygger med høy kvalitet, men hvis man har egne ønsker når det gjelder materialer, farger eller liknende, så kan man absolutt velge slik at det blir akkurat som man ønsker. Du kan få være med å designe din egen drømmebolig, sier Torstensen.

Boligene bygges med høy standard, flislagte bad og varme i alle gulv. Det er planlagt listfrie overganger og parkett på gulv. Fasadene er vedlikeholdsvennlige, og boligene blir tilknyttet fjernvarme.

foto
UTSIKT: De nye boligene vil få nydelig utsikt.

Sentralt på Finnsnes

Den gode plasseringen av boligene gjør dem perfekt for unge voksne, eller barnefamilier. Det er kort vei til barneskolen, ungdomsskolen og aktiviteter som fotball og svømming.

– Boligene ligger rett ved det populære boområdet Granlia, og det er også nært sentrum og mange av de største arbeidsplassene på Finnsnes. Du vil ikke være avhengig av daglig kjøring av bil, forteller eiendomsmegler Thomas Konradsen.

foto
NÆRT: – Boligene ligger nært sentrum, og mange av de største arbeidsplassene på Finnsnes, sier eiendomsmegler Thomas Konradsen (til høyre). Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked

Passer perfekt for familier

Prisen på boligene gjør at eiendomsmegler Thomas Konradsen mener at de kanskje ikke passer for førstegangskjøpere, ei heller for eldre folk som ønsker å ha alt på ett plan.

– Derimot passer boligene perfekt for voksne, eller aktive barnefamilier som ønsker å bo i gangavstand til skoler og aktiviteter, samtidig som de ikke bor midt i sentrum. Hvis du ønsker en ny enebolig hvor du slipper å tenke på vedlikehold på mange år, og med mulighet for utleie, er disse boligene de rette for deg.

Innflytting neste år

Dersom alt går etter planen starter byggingen av boligene til høsten, og innflytting kan skje neste år.

– Vi er et lokalt eid byggfirma, og bruker primært lokal arbeidskraft. Det betyr at vi leverer kvalitet i alle ledd og har faste medarbeidere, sier Torstensen, som opprinnelig er fra Høglia på Senja.

Eiendomsmegler Thomas Konradsen i Advokathuset Nord på Finnsnes er klar til å vise fram og selge boligene til deg som er interessert.

Høres dette ut som noe for deg? Ta en nærmere kikk på Finn-annonsen og ta kontakt med eiendomsmegler Thomas Konradsen!