Hanssen Maskin er autorisert Tess slangeverksted

Med 24 timers døgnvakt og nytt utstyr står Hanssen Maskin klar til å rykke ut til slanger i nød.

foto
SLANGEVERKSTED: Hanssen Maskin på Nygård på Finnsnes er nylig sertifisert som Tess slangeverksted, og med sin mobile presse kan de også reparere på stedet. Slanger blir montert med presisjon og kvalitet. Foto: Camilla Solheim, iNord
Annonsørinnhold produsert av iNord

Det er altså ikke levende slanger, men hydraulikk-slanger det er snakk om.

For har du trøbbel med hydraulikkslangen din får du hjelp hos Herleif og kollegaene Joakim og Håkon i Hanssen Maskin.

– Vi er nå sertifisert slangeverksted. Det betyr at vi kan reparere hydraulikkslanger. Hvis det er behov kan vi også reparere på stedet med vår mobile presse, sier daglig leder Herleif Hanssen i Hanssen Maskin.

Bedriften er sertifisert og stolt leverandør av Tess AS, som er Norges største aktør innen industrikomponenter.

foto
HYDRAULIKK: Hanssen Maskin har mange tiårs erfaring med hydraulikkslanger. Foto: Camilla Solheim, iNord

Hydraulikk overfører krefter

Hydraulikk handler om å overføre krefter eller bevegelsesenergi i et lukket system. Det brukes olje eller vann for å overføre kreftene, og derfor må koblingene være kompatible og riktig utført.

Slangene ses på som slitedeler, selvfølgelig avhengig av bruk.

– For å øke levetiden til hydraulikkslanger er det viktig at de er montert med presisjon og kvalitet, sier Herleif Hanssen som har jobbet med hydraulikk i nærmere 30 år. Både han og Håkon er selvlærte mekanikere, mens Joakim er utdannet landbruksmekaniker.

foto
RYKKER UT: Med den mobile pressa kan Hanssen Maskin rykke ut og reparere hydraulikkslanger på stedet. Foto: Camilla Solheim, iNord

Hanssen Maskin startet med salg, oppbevaring og service av robotgressklippere, men utvider stadig produktspekteret. I dag leverer bedriften maskiner og utstyr, produkter og tjenester til industri, entreprenører, oppdrettsnæringen, bønder, offentlige og private kunder.

– Vi jobber stadig med å utvide med produkter og tjenester, og er nå glad for å være sertifisert slangeverksted, sier Herleif Hanssen.

foto
RIKHOLDIG: Varelageret hos Hanssen Maskin er fylt opp og her finner du alle typer komponenter, slanger og koplinger. Herleif Hanssen og kollegaene hjelper deg gjerne. Foto: Camilla Solheim, iNord

Stort varelager

I tillegg til verkstedet har Hanssen Maskin et stort varelager med en rekke koblinger, komponenter og andre forbruksvarer som kunden trenger «på dagen».

– Det skjer mye ute i verden for tiden, og vi har fylt opp lageret vårt og er nå fulldekket med mange komponenter.

Hvis uhellet er ute og Hanssen Maskin ikke har de ønskede komponentene gjør erfaringen og det store ønsket om å hjelpe kunden at de likevel finner en løsning.

– Hvis vi ikke har koblingen bygger vi sammen ulike komponenter slik at kunden likevel blir hjulpet. Vi finner alltid en løsning. Vi har lyst å hjelpe kunden og går ut over standardløsninger, forteller Herleif Hanssen.

foto
MEKANIKER: Landbruksmekaniker Joakim Thorkildsen er glødende interessert i hydraulikk, og har full oversikt over hva som kreves. Foto: Camilla Solheim, iNord

Stort ønske om å hjelpe kunden

Hanssen snakker varmt om hydraulikk, og kundene merker godt at her er det både kompetanse og engasjement.

– Alle hos oss har en genuin interesse for hydraulikk, i tillegg til et sterkt ønske om å hjelpe kunden. Det ligger alltid i bunn hos oss.

Tess AS er Norges største aktør innen industrikomponenter, og hos Hanssen Maskin kan du få tak i alt du trenger av komponenter, slanger og annet utstyr.

– Tess har strenge krav til sine samarbeidspartnere, og det var litt av et nåløye å komme seg gjennom. Gjennom sertifiseringskurset kan vi nå dokumentere at vi vet hva vi holder på med!

foto
DYKTIGE FAGFOLK: Håkon Martinussen og Herleif Hanssen står klar for å hjelpe kunder. Foto: Marita Harvey, Folkebladet Marked

Rykker ut på kort varsel

Hanssen Maskin har vakttelefon 24/7 og rykker på kort varsel og til alle døgnets tider ut for å hjelpe.

– I de fleste tilfeller lager vi en ny hydraulikkslange etter spesifikasjoner, men hvis det er umulig å ta ut slangen, rykker vi ut med den mobile pressa og reparerer slangen på stedet. Tenk at du er en entreprenør på veiarbeid, og slangen ryker fredag kveld. Veien er varslet stengt i to timer for å arbeide. Da kan man ikke vente med å reparere til mandag morgen. Da må det fikses med en gang, og det gjør vi.

Hanssen Maskin dekker hele Midt-Troms, og har kunder i Senja, Sørreisa, Dyrøy, Salangen, Bardu og Målselv.

– I tillegg til vakttelefonen har vi åpen butikk og verksted alle hverdager. Det er bare å komme innom hvis det skulle være noe. På verkstedet utfører vi også service på kompressorer, maskiner og høytrykksvaskeanlegg, sier Hanssen.

Besøk Hanssen Maskin i Strandveien 112 eller ring på telefon 900 84 440.

foto
foto