På utkikk etter leilighet på Finnsnes? Ikke la denne muligheten gå fra deg!

Boligprosjektet Sjøgata Panorama på Finnsnes nærmer seg ferdigstillelse. Lørdag 26. mars mellom 12.00 og 14.00 inviteres alle interesserte til å se nærmere på leilighetene.

foto
SNART KLART: Sjøgata Panorama består av tre bygg, og totalt 23 leiligheter. Prosjektet skal etter planen stå ferdig på sensommeren.
Annonsørinnhold produsert av iNord

Sjøgata Panorama blir et boligområde som skal gi den perfekte balansen mellom nydelig sjøutsikt, rolige omgivelser skjermet fra trafikk og støy, og sentrumsnærhet, forteller Mads Wallerheim i Advokathuset Nord.

– Totalt bygges det 23 leiligheter fordelt på tre bygg, og fremdeles er det mulighet for å finne drømmeboligen sin i prosjektet, legger han til.

Syv ledige leiligheter

Det er Odin Prosjektering AS som er arkitektkontoret bak Sjøgata Panorama. Øksnes Entreprenør AS står for byggingen, Finnsnes Byggservice for innredningen, og Advokathuset Nord tar seg av salget.

16 av de 23 leilighetene er allerede solgt, men det finnes fortsatt syv meget attraktive muligheter igjen.

– Blant disse er det 3-roms og 4-romsleiligheter, og størrelsene ligger mellom 90 og 118 i bruksareal, forteller Wallerheim.

foto
VELKOMMEN: Lørdag 26. mars inviteres alle interessenter til åpen dag i Sjøgata Panorama. Megler Mads Wallerheim anbefaler alle som ser etter leilighet å ta turen innom. Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked

Åpen dag

Lørdag 26. mars mellom 12.00 og 14.00 inviterer utbygger og megler til åpen dag i Sjøgata Panorama. Da vil interessenter kunne ta en nærmere titt på leilighetene og byggene generelt, få et bedre bilde av plassering, samt stille spørsmål om alt man måtte lure på.

– På åpen dag vil interessentene få mulighet til å komme inn i byggene, og få se på leilighetene. Det vil gi bedre forståelse av planløsninger, romfølelse, beliggenhet og utsikt. De får oppleve boligene «in real life», rett og slett, sier Wallerheim.

– Det er flere fine leiligheter igjen, og vi nærmer oss ferdigstillelse med stormskritt. Dersom noen er på utkikk etter leilighet nå, burde de virkelig ta turen innom!

Ulike aldersgrupper

Wallerheim forteller at det er et relativt bredt spenn i de som allerede har kjøpt leilighet i Sjøgata Panorama – fra yngre par, til godt voksne.

Boligprosjektet kan også passe godt for barnefamilier, som ønsker en romslig leilighet, med nærhet til skole, lekeplass og barnehage.

Ettersom alle leilighetene vil få heisadkomst til parkering i et underjordisk garasjeanlegg, kan boligene også passe ypperlig for eldre par, som ønsker en lettere hverdag.

– Man vil for eksempel slippe å måtte tenke på snømåking i Sjøgata Panorama, noe som sikkert mange eldre vil sette stor pris på. Både felles gangveier og parkeringskjelleren vil være oppvarmet, sier Wallerheim.

foto
ROLIG: Sjøgata Panorama får en nærmest landlig beliggenhet, med rolige og trafikkskjermede omgivelser. Samtidig befinner man seg midt i sentrum! Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked

Landlig, men sentralt

En av de største kvalitetene til Sjøgata Panorama er beliggenheten.

– Boligene får en nærmest landlig beliggenhet, samtidig som man befinner seg midt i sentrum, sier Wallerheim.

– Dette er rolige, trafikkskjermede omgivelser midt i bykjernen. Jobber man i sentrum, kan man spasere til jobb på kort tid. Levering av barn i barnehagen vil være raskt og enkelt, og eldre barn kan gå til skolen. Bosetter man seg i Sjøgata Panorama er det stort potensial for å kutte ned på tiden man vanligvis bruker på logistikk, legger han til.

Snart innflyttningsklart

Det var 5. august 2021 at grunnarbeidet på tomta startet, og innflyttningsdato blir medio sensommeren.

Øksnes Entreprenør AS er et erfarent entreprenørselskap stiftet i 1954. De har i løpet av sin snart 70-årige historie stått bak en rekke store prosjekter.

– Leilighetene i Sjøgata Panorama ligger på en høyde, slik at beboerne har utsikt mot havet. Hver eneste leilighet får lys hele døgnet. Samtidig ligger natur, grøntarealer, og gode turmuligheter rett utenfor døra, sier arbeidende styreleder i Himalaya AS, Frank-Robert Skogli. Himalaya AS er utbygger for Sjøgata Panorama.

  • Interessert? Ta kontakt med Mads Wallerheim i Advokathuset Nord for mer info! Tlf: 995 13 630, mads@advokathusetnord.no.

foto