Match blir CAS

Etter en årrekke forlater nå Aud Lund Voice-kjeden, og bytter navn på butikken. – Nå skal vi bestemme hele varesortimentet selv, sier hun.

foto
FEIRING: Aud Lund (foran), Gunn-Karin Eriksen (bak, til venstre) og Helene Lavik på Match inviterer til storstilt feiring av butikkens nye navn: CAS. Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked
Annonsørinnhold produsert av iNord

Helt siden 1994 har Aud Lund drevet klesbutikk på Finnsnes – de siste 17 årene har hun stått bak Match på AMFI. Nå er hun klar for å gjøre noen store endringer, som vil gi større frihet.

– Vi har vært en franchisebutikk i Voice-kjeden, men nå ønsker Voice å eie butikkene sine selv. Franchisetakerne har kunnet drive butikk med lokale tilpasninger, men Voice ønsker nå like butikker. Derfor er det på tide for oss å gå ut av kjeden, og blir selvstendig butikk, forteller hun.

Nytt navn

Butikken skal derfor omprofileres, og det nye navnet som Lund har valgt har personlig betydning.

– Å finne riktig navn er kjempeviktig, og vi diskuterte det lenge i familien. Vi hadde mange alternativer som var aktuelle, men til slutt landet vi på et navn vi alle likte godt, forteller Lund.

29. april kan Finnsnes dermed hilse butikken CAS velkommen.

– CAS er satt sammen av mitt, og mine døtres navn – de heter Cathrine og Siri, og har vokst opp med butikken, forteller hun.

foto
PERSONLIG: Det nye butikknavnet er personlig for Aud Lund, da det er satt sammen av forbokstavene til døtrene, og henne selv: Cathrine, Aud og Siri. Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked

Nye og «gamle» merker

Lund vil fortsatt ha en grossistavtale med Voice, og kjøpe varer fra dem. Samtidig røper hun at det nok også vil komme en del nye merker i butikken etter hvert.

– Det vil i første omgang ikke være så stor forskjell på merkene vi fører, men vi har en god del på blokka som vi ønsker oss. Som frittstående butikk kan vi bestemme hele varepakken selv – det er spennende, sier hun.

CAS vil fortsette å føre merker fra Vocie-systemet, som Jean Paul, Alvo, Marie Philippe, Redford og Va Vite, samt internasjonale merker som Lacoste, Diesel, Levi’s, In Wear, Part Two, Sand, Aleksander, MAC og Bjørn Borg.

– Vi har også fått inn årets snakkis, nemlig merket Hest, som blant annet prinsesse Märtha Louise er en av gründerne bak. Det har vært en suksess, forteller Lund.

foto
NYE MERKER: Som selvstendig butikk har CAS mulighet til å velge hele varesortimentet selv, og de forteller at det vil komme nye merker med tiden. Allerede nå har de fått inn det populære snakkis-merket Hest, som ansatt Helene Lavik her viser fram. Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked

Trofaste kunder

Allerede for en måned siden offentliggjorde Aud Lund det nye navnet, og det kommende skiftet på butikkens Facebook-side.

– Da fikk vi kun positive kommentarer, og lykkeønskninger. Jeg tror folk er glade for at vi fortsetter, og at mange ønsker å følge oss inn i dette nye kapitlet.

Lund har en rekke faste og trofaste kunder, og får ofte positive tilbakemeldinger på servicen i butikken, og på bredden i vareutvalget.

– Dessuten setter jeg stor pris på å kunne være med å bidra til lokalsamfunnet, ved å eie lokal bedrift. Jeg har for eksempel hatt utallige ungdommer i jobb opp gjennom årene, sier hun.

Lund takker også sine lokale kunder på Finnsnes og i hele Midt-Troms som støtter opp om butikken, og som er opptatt av å handle lokalt.

foto
TROFASTE KUNDER: Gunn-Karin Eriksen har jobbet for Aud Lund i rundt 20 år, og hun møter mange faste og trofaste kunder på jobb. Foto: Kariann Bjørnerøy/Folkebladet Marked

Stor feiring

Lund gleder seg stort til å presentere kundene for nye, spennende merker etter hvert, men først skal det nye navnet behørig feires!

– Vi vil feire navneendringen sammen med våre kunder, og kjører fest i butikken med – 25 % på ALLE varer fredag 29. april og lørdag 30. april. I tillegg vil vi trekke ett antrekk fra In Wear og ett fra Part Two til en verdi av kr. 2500, samt 5 gavekort med en verdi på kr 1000 hver blant alle som handler for minimum kr 500,- disse dagene, forteller Lund.

Kundene kan også vente seg kaffe, kaker og stor stemning i butikken.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

foto