Johansen: Kan bli aktuelt å avlyse fadderuka i Oslo

For mange studenter samles i Oslos parker som en del av fadderuka. Dersom dette ikke endrer seg, må fadderuka avlyses, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

Mandag kveld var det samlet et stort antall studenter og ungdommer i Frognerparken i Oslo i forbindelse med fadderuka. Dette er ikke greit, sier byrådsleder Raymond Johansen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix 

innenriks

Han skal møte rektorene ved hovedstadens høgskoler og universiteter til et møte, opplyste byrådslederen på en pressekonferansen tirsdag.

Johansen viste til at smitten nå øker mest blant unge.

– Vi trenger festvett. Er det 20 eller færre til stede? Kan man holde én meters avstand? Er du frisk? Har du mulighet for å vaske hender? Er du klar for å risikere karantene? Er svaret nei på ett av disse, dropp festen, var hans klare beskjed.

(©NTB)