Fylkesleder i Oslo Frp åpner for å vrake Siv Jensen

Geir Ugland Jacobsen, fylkesleder i Oslo Frp, åpner for å vrake SivJensen på førsteplassen til stortingsvalget.

Fylkesleder i Oslo Frp Geir Ugland Jacobsen åpner for å vrake Frp-leder Siv Jensen på førsteplassen til stortingsvalget. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix 

innenriks

Det melder TV 2. Han vil også ha kandidater som kan utfordre Jensen til partiledervervet.

– Christian Tybring-Gjedde er selvskreven til Stortinget. Jeg er usikker på Siv. Jeg blir veldig glad hvis Carl I. Hagen kommer med. Nominasjonen kan slå alle veier, sier nyvalgt leder i Oslo Frp. Geir Ugland-Jacobsen til Finansavisen.

– Jeg er usikker på Siv. Hun har vært en god partileder, men når det gjelder politisk retning, er vi ikke overlappende. Sånn sett sier jeg at hun nå kanskje står på førsteplass, og det kan hende hun fortsetter, men ingenting er avgjort, sier fylkeslederen til TV 2.

Nestleder i Frp, Sylvi Listhaug, skriver blant annet følgende til TV 2 om uttalelsene:

– Som jeg tror alle har fått med seg, har Siv Jensen min og partiets fulle støtte som leder av Frp. Det er ingen lederdiskusjon i partiet.

(©NTB)