Svært ordknappe Frp-statsråder etter kravlistemøte

Det var forsvinnende lite Frp-toppene hadde å meddele da de kom ut fra partikontoret i Oslo søndag kveld.

Første nestleder Sylvi Listhaug (Frp) og samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) på vei ut etter møtet i partiledelsen for å ferdigstille kravene til statsminister Erna Solberg (H). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix 

innenriks

– Som jeg sa til dere da jeg kom hit i dag, så skal jeg møte statsministeren i morgen og informere henne om hva Fremskrittspartiet har kommet fram til. Noe mer enn det har jeg ikke å legge til nå, sa partileder Siv Jensen da hun kom ut av partikontoret ved Karl Johans gate i 20-tiden søndag.

Noen minutter senere kom første nestleder Sylvi Listhaug, andre nestleder Terje Søviknes, samferdselsminister Jon Georg Dale og parlamentarisk leder Hans Andreas Limi.

Dale svarte kort at han ikke kunne si hva som skjedde på møtet, mens Listhaug sa om morgendagen at den blir bra.

Møtet startet i 16-tiden søndag.


(©NTB)