Båtbrann i Gandsfjorden i Rogaland

En cabincruiser sto i full fyr i Gandsfjorden i Rogaland torsdag. En person befant seg om bord, men ble plukket opp av en annen båt.

To personer ble sendt til legevakten etter at en mindre båt kjørte på land ved øya Tørfest i Vestfold natt til torsdag. De kom fra hendelsen uskadd. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen / NTB scanpix  Foto: Vestfold interkommunale brannvesen

Det brant i en båt i Gandsfjorden i Rogaland skjærtorsdag ettermiddag. Eieren av båten, som var alene om bord, er uskadd og ble hentet opp av en annen båt. Det var sterk røykutvikling fra båten, og beboere ble bedt om å holde vinduer og dører lukket, meldte 110-sentralen Sørvest. Både brannbåt og redningsskøyte bisto på stedet, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge. Foto: Redningsselskapet / RS Sjømann / NTB scanpix  Foto: Redningsselskapet / RS Sjømann

innenriks

Eieren kom seg over i en jolle og ble deretter plukket opp av en båt i nærheten. Personen er uskadd.

Det var vitner som meldte fra om brannen.

Både brannbåt og redningsskøyte rykket ut til stedet, opplyser Redningsselskapet.

Det brant kraftig fra motoren i cabincruiseren, sier redningsleder Nils-Ole Sunde i Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) til Stavanger Aftenblad.

Brannmannskaper fikk melding om kraftig røykutvikling og flammer fra båten klokken 13.23. Det var sterk røykutvikling, og beboere ble bedt om å holde vinduer og dører lukket, meldte 110-sentralen Sørvest.

(©NTB)