Død person funnet i sjøen utenfor Tjøme

En død person er funnet i sjøen utenfor Tjøme i Vestfold. Det har pågått en større leteaksjon i området etter en savnet kajakkpadler.

Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix 

innenriks

Den døde er funnet i nærheten av kajakken til den savnede personen. Den døde er ikke identifisert, men politiet setter funnet i forbindelse med savnetsaken. Padlerens pårørende er varslet om funnet, opplyser politiet i Vestfold ved 15.30-tiden fredag.

Den tyske mannen i 50-årsalderen ble sist sett i Melsomvik klokka 11.30 torsdag. Han ble meldt savnet ni timer senere. Mannen var på ferie i Norge.

Torsdag kveld ble det satt i gang en stor leteaksjon. Mannskap fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og Sivilforsvaret deltok. Et Sea King redningshelikopter og flere redningsskøyter ble også satt inn i søket.

Søket foregikk i området fra Svelvikstranda til Verdens Ende.

(©NTB)