Politiet ønsker tips om stjålet bil etter innbrudd hos urmaker i Tromsø

Politiet i Tromsø ber om informasjon om et stjålet kjøretøy som settes i forbindelse med innbruddet hos en urmaker i byen natt til onsdag. 

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

innenriks

I en pressemelding fredag opplyser politiet at det er snakk om en svart Volkswagen Passat sedan. Bilen ble stjålet fra Tennes i Balsfjord en gang etter midnatt natt til onsdag 4. oktober.

Bilen har i løpet av natta blitt kjørt til Tromsø og tilbake samme vei, før den ble satt igjen i Nordfjorden i Malangen. Politiet oppfordrer personer som kan ha sett bilen, eller andre kjøretøy eller personer i tilknytning til den, om å ta kontakt.

Alarmen i urmakerbutikken gikk i 4-tiden, og vektere var på plass knapt ett minutt senere. Politiet har tidligere uttalt at de ikke hadde oversikt over hvordan tyvene kom seg vekk fra åstedet. Tyvene tok seg inn i butikken gjennom en pansret siderute. De knuste montrene med slegge og hammer.

– Det er ingen tvil om at dette er profesjonelle folk. De har tatt Rolex- og Breitling-klokker, klokker som har en verdi som starter på 60.000 kroner, har daglig leder Beathe Olsen i Urmaker Jørgensen uttalt.

Det er ennå ikke tallfestet hvor store verdier det er snakk om.

(©NTB)