søndag 17.01 2021

Alle fem savnede funnet omkommet i brannruinen i Andøy

De to siste personene som var savnet etter hyttebrannen i Andøy, er funnet omkommet, bekrefter politiet. Totalt er fem personer bekreftet omkommet.

Kristiansund opphever lokale restriksjoner

Kriseledelsen i Kristiansund besluttet søndag å oppheve de strenge, lokale restriksjonene ettersom smittesituasjonen vurderes som under kontroll.

Første vaksinedose to er satt i Norge

Svein Andersen (67), som fikk Norges første vaksinedose, fikk søndag andre dose av koronavaksinen, også det som den første her til lands.

Sju nye koronasmittede i Bergen

Siste døgn er det påvist sju nye tilfeller av koronasmitte i Bergen. Det er fire færre enn dagen før og ti færre enn snittet de foregående sju dagene.

Folkehelseinstituttet bommet på smittetall i romjula

Folkehelseinstituttet slo alarm om økt smitte og høyere andel positive prøver i romjula. Men tallene var helt feil, skriver Aftenposten.

Salget falt med 80 prosent hos Norges eneste oblatbakeri

Færre deltar på nattverd i norske kirker på grunn av koronapandemien. Det har gått hardt utover omsetningen til Diakonissehusets oblatbakeri.

Ingen nye smittede på Drammen sykehus

Seks personer har fått påvist koronasmitte i Drammen siste døgn. Ingen av tilfellene er knyttet til smitteutbruddet på ortopedisk avdeling på Drammen sykehus

Politiet har avsluttet søk etter savnet skiløper på Kvaløya i Tromsø

Letemannskapet avsluttet like etter klokken 14 søndag ettermiddag søket etter den savnede mannen i 50-årene på Kvaløya i Tromsø.

To personer funnet omkommet etter hyttebrannen i Andøy

To personer er funnet omkommet i ruinene etter hyttebrannen i Andøy lørdag. Personene er ikke identifisert. Tre andre er fortsatt savnet.

Mann døde etter å ha fått tre over seg

En mann i 70-årene døde på Stavanger universitetssjukehus etter å ha fått et tre over seg i Flekkefjord lørdag, opplyser Agder politidistrikt.

Ni nye smittetilfeller i Trondheim

Det er registrert ni nye smittetilfeller i Trondheim det siste døgnet. Det er sju færre en snittet de sju foregående dagene og 15 færre enn for en uke siden.

79 nye smittede i Oslo siste døgn – 52 færre enn snittet de foregående sju dagene

Det er registrert 79 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 52 færre enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, som var på 131 smittede per dag.

21 nye smittede i Stavanger og Sandnes

Stavanger og Sandnes har registrert henholdsvis 13 og åtte nye koronasmittede personer det siste døgnet.

Folket delt om avgiftskutt på snus og slikkeri

Folk er splittet om lavere avgifter på snus, sukker og alkohol, men en majoritet av de spurte i en fersk undersøkelse mener det var riktig å sette dem ned.

Mann død etter å ha kjørt i fjellvegg i Arendal

En mann i 40-årene døde etter å ha kjørt i en fjellvegg på Tromøy i Arendal lørdag kveld. Politiet antar dødsfallet skyldes sykdom.

Mann reddet etter at fiskebåt havarerte i Finnmark

En mann ble rett etter midnatt natt til søndag funnet på land på Seiland i Finnmark etter at båten hans havarerte lørdag kveld.

243 nye koronasmittede siste døgn – 200 færre enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 243 koronasmittede i Norge. Det er 223 færre enn dagen før og 200 færre enn samme dag i forrige uke.

lørdag 16.01 2021

Nytt smittetilfelle på Drammen sykehus – ytterligere 43 i karantene

En pasient ved kirurgisk sengepost på Drammen sykehus har testet positivt for koronaviruset. Det medfører at 43 ansatte er satt i karantene.