lørdag 21.07 2018

Store skader etter flere bilbranner på Bjørndal i Oslo

Totalt 34 personer er evakuert som følge av flere bilbranner på Bjørndal i Oslo lørdag morgen. I et garasjeanlegg er omkring ti kjøretøy rammet.

Mann (22) slått med jernstang i Kristiansand

En 22 år gammel mann ble angrepet og slått i hodet med jernstang ved Travparken i Kristiansand, melder Agder politidistrikt.

18-åring til sykehus etter påkjørsel i Verdal

En 18 år gammel mann er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter at han ble påkjørt av en mannlig fører i 20-årene i Verdal lørdag morgen.

Mann død etter trafikkulykke i Agder

En 23 år gammel mannlig fører av en motorsykkel døde natt til lørdag etter at å ha kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder.

Bolig i Nordland overtent – beboere evakuert

Tre beboere i en bolig i Steigen i Nordland evakuerte seg selv da de våknet til at garasjen sto i full fyr natt til lørdag. Etter kort tid var boligen overtent.

Ivar Nikolaisen er ny vokalist i Kvelertak

Tidligere vokalist i Silver Ivar Nikolaisen er ny frontfigur i Stavanger-bandet Kvelertak. Han tar over for Erlend Hjelvik, som sluttet tidligere denne uken.

Politiet tror rakett var årsaken til gressbrann på Stord

Seks hus ble evakuert og en 22 år gammel mann sendt til sykehus da det brøt ut gressbrann på Stord i Hordaland. Politiet tror en rakett var årsak til brannen.

fredag 20.07 2018

Høyre-politiker: – Ble truet i Europarådet

Høyres Ingjerd Schou sier at hun ble truet etter at hun krevde en uavhengig granskning av korrupsjonspåstander i Europarådet.

30 dager over 30 grader

Hittil i år har det vært 30 dager med temperaturer over 30 grader. I fjor ble det kun registrert én slik dag.

Kronprinsen feiret bursdagen på Mågerø

Kronprins Haakon ble 45 år fredag, og i strålende sommervær ble feiringen lagt til sommerstedet Mågerø på Tjøme sammen med kongeparet.

Skogbranner herjer i Agder, Telemark og Hedmark

Brannvesenet har rykket ut på fire skogbranner i Agder og Telemark. Også i Hedmark brenner det fredag kveld.

Rumenere tatt med tjuvgods for 75.000

To rumenske menn er pågrepet for tyveri i en butikk i Oslo. De to hadde varer til en verdi av rundt 75.000 kroner.

Enighet mellom Solstad Farstad og kreditorer

Solstad Farstads datterselskap Solship Invest 3 AS har kommet til enighet med sine långivere. Datterselskapet har slitt med likviditetsproblemer.

Daglig leder i oppdrettsselskap frifunnet

Lederen for et oppdrettsselskap er frifunnet for ikke å ha gjennomført helsekontroll eller varslet Mattilsynet om uavklart forøket laksedødelighet.

«Intet straffebart forhold bevist» da mann døde i arresten

Spesialenheten har henlagt saken som «intet straffbart forhold bevist» etter at en mann som var innsatt i fyllearresten i Sørvest politidistrikt, døde.

Klatrer skadd i Sogn og Fjordane

En mannlig klatrer i 30-årene er fløyet til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt ned åtte meter fra en klatrevegg ved Vadheim i Sogn og Fjordane.

Oslo Børs med opptur for fjerde dagen på rad

Oslo Børs avsluttet uken med en svak opptur på 0,1 prosent for hovedindeksen, som endte på 876,82 prosentpoeng.

Drapssiktet mann bodde i telt nærheten av åstedet i Maridalen

Den drapssiktede 55-åringen, som tidligere er dømt for dobbeltdrap, bodde i en av teltplassene i nærheten av der en forbrent person ble funnet i Maridalen.