søndag 15.12 2019

DN: Stordalen fikk 161 millioner kroner i ekstraskatt

Petter Stordalen tok i årene 2015 til 2017 ut nær en halv milliard kroner i utbytte fra ett av sine holdingselskap, ifølge Dagens Næringsliv.

Rod Steward satte ny rekord

Rod Stewart topper den britiske albumlista med sin nye plate «You're in my heart» og er den eldste mannlige soloartist som har klatret helt til topps.

Politiet stanset ruset drosjetyv i Nittedal

Flere politibiler la seg på hjul og fikk til slutt stanset en ruset mann som stjal en drosje mens sjåføren var ute av bilen i Oslo natt til søndag.

lørdag 14.12 2019

Mann i 70-årene alvorlig skadd i påkjørsel i Skien

En eldre mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en bil i Skien lørdag ettermiddag. En mann i 20-årene er siktet i saken.

Kvinne til sykehus etter arbeidsulykke i Nordland

En kvinne er brakt til sykehus med Sea King redningshelikopter etter en arbeidsulykke ved et oppdrettsanlegg i Festvåg i Bodø Nordland.

Mann knivstukket på Jessheim – mistenkt pågrepet

En mann er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Jessheim i Akershus lørdag ettermiddag. Mannen er utenfor livsfare, opplyser politiet.

Fare for nye ras fra fjellparti – E18 i Larvik åpnes tidligst mot slutten av neste uke

Det er fare for at nye deler av fjellpartiet ved E18 ved Bommestad i Larvik skal rase ut. Vegvesenet sier veien tidligst kan åpnes mot slutten av neste uke.

Dale: – Jeg priser meg lykkelig over at ingen er omkommet eller skadd etter raset på E18

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) sier det aller viktigste er at ingen menneskeliv gikk tapt i det massive steinraset på E18 ved Larvik.

Savnet mann funnet i god behold på Sotra

Den 22 år gamle mannen som ble meldt savnet ved Misje på Sotra vest for Bergen, er funnet i god behold.

Mann siktet for voldtekt av barn under 14 år

En mann fremstilles lørdag for varetektsfengsling i Bergen tingrett, siktet for voldtekt av barn under 14 år.

Mann tiltalt for seksuell omgang med 13-åring

En 22 år gammel mann fra Fredrikstad er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn under 14 år. Saken kommer opp i Sarpsborg tingrett 3. mars neste år.

Nationen: Endring i skatteoppkrevingen rammer kommunene

Ved å flytte skatteoppkrevingen fra kommunene til staten, mister kommunene ikke bare oppgaven og ansatte. Mange av dem taper også penger, skriver Nationen.

Mann påkjørt i Oslo sentrum

En 25 år gammel mann ble fredag kveld påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Fotgjengeren kom fra ulykken uten store skader.

fredag 13.12 2019

Frp vil endre pelsdyrforskrift

Bare to uker etter regjeringens omstridte pelsdyrforskrift ble framlagt, jobbes det innad i regjeringspartiene for å vrake den, melder Nationen.

Bandidos-topp Lars Harnes siktet i voldssak

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker for kroppsskade, skriver Dagbladet.

Det kristne nettverket Til Helhet vurderer å legge ned

En av medlemsorganisasjonene åpner for å legge ned det omdiskuterte kirkenettverket Til Helhet. Samtidig ønsker styreleder Jens Fredrik Brenne avløsing.

Erklæringen om Manshaus' tilregnelighet er godkjent

Den rettsmedisinske kommisjon har ingen vesentlige merknader til erklæringen om at Phillip Manshaus er strafferettslig tilregnelig.

Øyafestivalen mister statlig millionstøtte

Øyafestivalen i Oslo og Bergenfestivalen får ikke en krone av Kulturrådet neste år. Dramatisk og overraskende, sier festivalsjefene.