fredag 23.03 2018

Politiet frafaller drapssiktelse etter mistenkelig dødsfall i Oslo

Politiet frafaller siktelsen mot mannen i 60-årene som ble pågrepet for å ha drept en mann i en leilighet på Sandaker i Oslo natt til fredag.

Oslo Børs steg etter en turbulent dag

Etter en turbulent børsdag med sterkt fall fredag formiddag, stengte Oslo Børs til slutt med en økning i hovedindeksen på 0,66 prosent til 800,29 poeng.

Riksvei 13 over Vikafjellet sperret av snøras

Riksvei 13 over Vikafjellet i Sogn og Fjordane er stengt etter at det har gått flere snøras. Veien blir trolig ikke åpnet igjen før lørdag morgen.

Farida (12) vant saken i Høyesterett

Høyesterett har forkastet anken i Farida-saken. Jenta og familien hennes ble tvangsreturnert til Afghanistan i 2015, men har nå vunnet i alle rettsinstanser.

Brev med ukjent pulver i departement – politiet oppretter sak

Politiet har opprettet sak etter at det ble funnet et brev med ukjent pulver i et av departementsbyggene i Akersgata i Oslo.

Brasiliansk forsker: Hydros tester for dårlige og tatt for sent

Forskeren som står bak en rapport om Hydro-utslippet i Brasil, sier det er sluppet ut rødslam flere steder, og at selskapets egne tester ble tatt for sent.

Ap skuffet over utvannet nikab-forbud 

Aps Jan Bøhler mener det er skuffende og oppsiktsvekkende at Venstre har fått gjennom et begrenset nikab-forbud på skoler og universiteter.

Både Havila og Hurtigruten får kystrute-kontrakter

Både Hurtigruten og Havila får kontrakter med staten på kystruten. Hurtigruten skal operere sju skip, mens Havila kommer inn med fire nye skip.

Dagbladet-redaktør slutter etter sju år

Redaktør i Dagbladet, John Arne Markussen (64) varsler at han vil slutte i stillingen etter sju år.

Vårt Land-redaktøren oppsagt

Sjefredaktør Åshild Mathisen i Vårt Land har fått beskjed om at hun blir oppsagt med umiddelbar virkning.

Person skutt i armen på skytebane i Østfold

En person ble fraktet til sykehus med skuddskader i en arm etter at et vådeskudd gikk av på Forsvarets skytebane på Rygge fredag.

Hauglie vil ha flere innvandrere i Nav-program

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) foreslår å endre loven slik at flere ledige innvandrere kan sluses inn i et Nav-program.

Dommer: Bevisene holdt ikke i Sult-saken

Både Nokas-dømte Metkel Betew og Bandidos-leder Lars Harnes risikerte lange forvaringsstraffer, men ble frikjent på flere punkter i den såkalte mafiarettssaken.

Tusener melder seg inn i Frp etter Listhaug-bråk

Sylvi Listhaug måtte gå av som justisminister, men Fremskrittspartiet opplever en voldsom medlemsvekst i kjølvannet av saken. 

Ansatt i Kirkelig fellesråd i Trondheim mistenkes for grovt underslag

En ansatt i Kirkelig fellesråd i Trondheim mistenkes for å ha tappet fellesrådet for et sjusifret pengebeløp. Politiet har opprettet straffesak.

Norge får ikke unntak fra Trump-toll 

USAs nye toll på stål og aluminium er et faktum. Norge er ikke blant landene som unntas. 

Sult-saken: Lars Harnes frifinnes for drapsforbund - dømmes til fengsel i 5 år

Fredag blir det klart hvem som får kystrute-anbud

Samferdselsministeren kunngjør fredag ettermiddag hvem som er innstilt som vinner i kystrute-konkurransen. Hurtigruten er blant dem som har levert anbud.