søndag 23.09 2018

NSM bistår etterforskningen av etterretningssiktet russer

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) bekrefter at de gir teknisk bistand i etterforskningen av russeren som er siktet for ulovlig etterretningsvirksomhet i Norge.

Mann i 50-årene døde i utforkjøring i Troms

En mann i 50-årene er død etter en utforkjøring i Harstad søndag.

Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Tromsø

En mann i 20-årene er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i en enebolig i Tromsø søndag morgen. En mann er pågrepet og siktet for knivstikkingen.

Politiet finner ikke årsaken til campingvognbrann hvor familie døde

Politiet gir opp å finne årsaken til hvorfor det i april tok fyr i en campingvogn på Sokn camping. En familie bestående av far, mor og sønn døde i brannen.

lørdag 22.09 2018

Brann i enebolig i Trøndelag–E6 stengt

Nødetatene har rykket ut til en brann i en enebolig på Berkåk i Rennebu i Trøndelag. E6 er stengt ettersom huset ligger nært veien.

Omfattende skader på strømnettet i Agder etter ekstremværet

Ekstremværet Knud gjorde store skader på strømnettet i Agder-fylkene. Lørdag kveld var over 5.000 uten strøm, og nødnettet var ennå ikke helt på plass igjen.

Bjørn Kjos håper på å være ferdig som Norwegian-sjef innen tre år

Norwegians toppsjef Bjørn Kjos (72) håper på å kunne gi seg i løpet av de neste tre årene. Flyselskapet er allerede i gang med å lete etter en erstatter.

Skudd avfyrt mot samfunnshus i Frøya i Trøndelag – mann pågrepet

En mann i 20-årene er pågrepet etter at et skudd traff et samfunnshus på Frøya i Trøndelag. Ingen personer ble truffet eller skadd.

Deler av nødnettet oppe igjen i Agder

Det maritime nødnettet fungerer tilnærmet normalt igjen mellom Kristiansand og Lindesnes. Mobilnødnettet er fortsatt nede.

Fortsatt store bevegelser ved Mannen – rødt farenivå opprettholdes

Snøen som falt natt til lørdag har begynt å smelte, og bevegelsene øker fortsatt ved fjellet Mannen i Møre og Romsdal. NVE opprettholder rødt farenivå.

Frustrert over at KrFs unge ønsker å regjere med Frp

– Jeg er sint, skuffet og frustrert, sier fylkesleder Simen Bondevik etter at KrFU-landsmøtet med knapt flertall lørdag gikk inn for å søke regjeringsmakt.

Togpassasjerer innesperret i sju timer under ekstremværet Knud

Nærmere 70 passasjerer ble sittende fast i opptil sju timer uten strøm og mobildekning i et tog på Sørlandsbanen mens ekstremværet Knud herjet fredag.

Mann kritisk skadd etter fall ned skrent i Stryn

En mann i slutten av 30-årene ligger kritisk skadd på sykehus etter at han ble funnet nedenfor en skrent ved Tonningshaugen i Stryn i Sogn og Fjordane.

Rogaland hadde orkan under ekstremværet Knud

Ekstremværet Knud var aller sterkest i Rogaland, der det var orkan på det verste. Også i Lindesnes var det kraftig vind, men kun orkan i de sterkeste kastene.

Forsikringsselskapene venter skademeldinger i flere uker etter ekstremværet

Forsikringsselskapene har fått inn færre skademeldinger enn fryktet etter ekstremværet Knud. Men skademeldingene vil trolig renne inn i tiden som kommer.

Savnet mann funnet død i elva Vefsna i Mosjøen

En mann i slutten av 50-årene som hadde blitt observert i elva Vefsna i Mosjøen i Nordland litt etter midnatt natt til lørdag, er funnet død.

Martine Tønnessen gjenvalgt som leder i KrFU

Martine Tønnessen fra Hamar ble lørdag gjenvalgt som leder i Kristelig Folkepartis ungdomsparti på landsmøtet på Gardermoen.

Vannlekkasje fylte kjellere med vann i Oslo sentrum

En sprukket vannledning førte til at vann fosset opp av kummer og avløp på Schous plass i Oslo sentrum lørdag morgen og inn i flere bygg.