mandag 21.01 2019

Tre av fire enslige mindreårige flyktninger i arbeid eller utdanning

Blant flyktninger i alderen 18 til 29 år som har kommet til Norge som mindreårige uten foreldre, var tre av fire i arbeid eller utdanning i 2017.

Russlands ambassade svarer om GPS-forstyrrelser i Finnmark

Den russiske ambassaden i Norge sier de har bedt om resultater fra en objektiv kontroll av overvåkningsutstyret som viser utfall av GPS-signaler i Finnmark.

Dagbladet vil søke pressestøtte

I sitt 150. år skal Dagbladet for første gang søke om pressestøtte.

Vaskehall i marina utenfor Kristiansand totalskadd i brann

Ingen skal ha kommet til skade da vaskehallen på Korsvik Marina i Randesund utenfor Kristiansand begynte å brenne mandag.

Politiets utlendingsenhet nedbemanner på grunn av få asylsøkere

Til sammen 58 stillinger skal bort i Politiets utlendingsenhet (PU). Bakgrunnen er lave ankomster av asylsøkere over tid.

KrFU-nestleder trekker seg

KrFUs første nestleder Nikolai Skogan fra Troms er ferdig i ungdomspartiet. Årsaken er at partiet nå går inn i den ikke-sosialistiske regjeringen.

Bil brant i Oslo

En parkert bil ble totalskadd i en brann i Tåsenveien i Oslo natt til mandag. Brannen ble oppdaget av en forbipasserende.

Rød KrF-er lanseres som statsråd for Solberg

Bergenseren Dag Inge Ulstein (38), som ønsket at KrF skulle velge rødgrønt samarbeid, kan bli utviklingsminister i Solberg-regjeringen, skriver VG.

Mann alvorlig skadd i vogntogkollisjon i Trøndelag

En mann er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter at tre vogntog kolliderte på E6 i Grong søndag kveld. E6 ble stengt i seks timer etter ulykken.

Flere skadd i trafikkulykke ved Rælingen

Tre personer har fått moderate til lettere skader etter at to biler havnet i en ulykke ved en sving på fylkesvei 120 ved Rælingen i Akershus.

Snøskred over veien i Stryn

Det har gått et snøskred over riksvei 15 i Oppstryn i Sogn og Fjordane natt til mandag, men ingen skal ha blitt tatt av skredet, ifølge politiet.

søndag 20.01 2019

Ulstein skrev i september at KrF ikke burde samarbeide med Frp

KrFs Dag Inge Ulstein kom med krass kritikk av Frp i et leserinnlegg i høst. Nå kan han bli ny statsråd i den nye flertallsregjeringen, ifølge flere medier.

14-åring døde etter ulykke i Lillehammer

En 14 år gammel gutt døde av skadene etter en lekeulykke i Lillehammer onsdag.

Den siste savnede fortsatt ikke funnet i Tamokdalen

Letemannskapet klarte heller ikke søndag å finne den siste savnede skiløperen i Tamokdalen i Troms. Søket ble avsluttet uten funn.

Kiwi-knivstikking: Skadd kvinne ute av respirator

Den 25-årige kvinnen som ble knivstukket i en Kiwi-butikk i Oslo, er ute av respirator og snakker. Angrepet etterforskes som terror.

Kaos på konsert etter skyting i Oslo

Vitner forteller om kaotiske scener etter at det ble skutt utenfor en konsert på Bryn i Oslo. Den antatte skytteren er pågrepet og siktet for grov kroppsskade.

Strømstans skapte problemer for T-banen i Oslo

T-banetrafikken er i gang igjen mellom Nationaltheatret og Majorstuen i Oslo etter en full stans som følge av strømmangel.

Dødsbrann i blokk i Sogndal

En person er funnet omkommet etter en brann i ei boligblokk i Sogndal. Trolig er det en mann i 70-årene som bodde der brannen startet.