lørdag 24.03 2018

Voldssiktet i Fyllingsdalen blir ikke framstilt for fengsling

21-åringen som ble pågrepet etter at en ung mann ble funnet død ved en høyblokk i Fyllingsdalen i Bergen fredag, blir ikke framstilt for varetekt lørdag.

Politiet frykter seksuell utpressing i Trøndelag

Politiet i Trøndelag har på få dager mottatt anmeldelser fra to personer som delte nakenbilder på nett og som har mottatt trusler om spredning og pengekrav. 

fredag 23.03 2018

Mann dømt til to års fengsel for å ha voldtatt seksåring

En mann er i Bergen tingrett dømt til to års fengsel for å ha voldtatt en seks år gammel jente han satt barnevakt for og for overgrep mot en annen jente.

15 års fengsel for å ha drept svogeren

En 38 år gammel mann fra Åmli i Aust-Agder er i Agder lagmannsrett dømt til 15 års fengsel for å ha drept svogeren sin i Åmli i november 2016.

Økt snøskredfare i hele landet inn mot påskeuka

I forkant av påskeuka melder Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) om økt snøskredfare i hele landet. Varslene gjelder for helgen.

Mann siktet for kroppskrenkelse etter dødsfall i Bergen

Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene ble funnet død utenfor en boligblokk i Fyllingsdalen i Bergen like før klokken 5 fredag morgen.

Giske takket nei til comeback i Trøndelag Ap

Trond Giske har gitt beskjed om at han ikke ønsker seg en plass i det nye styret i Trøndelag Ap.

Politiet frafaller drapssiktelse etter mistenkelig dødsfall i Oslo

Politiet frafaller siktelsen mot mannen i 60-årene som ble pågrepet for å ha drept en mann i en leilighet på Sandaker i Oslo natt til fredag.

Oslo Børs steg etter en turbulent dag

Etter en turbulent børsdag med sterkt fall fredag formiddag, stengte Oslo Børs til slutt med en økning i hovedindeksen på 0,66 prosent til 800,29 poeng.

Riksvei 13 over Vikafjellet sperret av snøras

Riksvei 13 over Vikafjellet i Sogn og Fjordane er stengt etter at det har gått flere snøras. Veien blir trolig ikke åpnet igjen før lørdag morgen.

Farida (12) vant saken i Høyesterett

Høyesterett har forkastet anken i Farida-saken. Jenta og familien hennes ble tvangsreturnert til Afghanistan i 2015, men har nå vunnet i alle rettsinstanser.

Brev med ukjent pulver i departement – politiet oppretter sak

Politiet har opprettet sak etter at det ble funnet et brev med ukjent pulver i et av departementsbyggene i Akersgata i Oslo.

Brasiliansk forsker: Hydros tester for dårlige og tatt for sent

Forskeren som står bak en rapport om Hydro-utslippet i Brasil, sier det er sluppet ut rødslam flere steder, og at selskapets egne tester ble tatt for sent.

Ap skuffet over utvannet nikab-forbud 

Aps Jan Bøhler mener det er skuffende og oppsiktsvekkende at Venstre har fått gjennom et begrenset nikab-forbud på skoler og universiteter.

Både Havila og Hurtigruten får kystrute-kontrakter

Både Hurtigruten og Havila får kontrakter med staten på kystruten. Hurtigruten skal operere sju skip, mens Havila kommer inn med fire nye skip.

Dagbladet-redaktør slutter etter sju år

Redaktør i Dagbladet, John Arne Markussen (64) varsler at han vil slutte i stillingen etter sju år.

Vårt Land-redaktøren oppsagt

Sjefredaktør Åshild Mathisen i Vårt Land har fått beskjed om at hun blir oppsagt med umiddelbar virkning.

Person skutt i armen på skytebane i Østfold

En person ble fraktet til sykehus med skuddskader i en arm etter at et vådeskudd gikk av på Forsvarets skytebane på Rygge fredag.