tirsdag 19.03 2019

Utenlandske spillselskaper taper terreng – nå intensiveres kampen mot dem

Utenlandske spillselskaper taper markedsandeler i Norge, ifølge Lotteritilsynet. Nå skjerpes kampen mot dem ytterligere med flere nye regel- og lovendringer.

Snøskred i Hemsedal

Det er satt i gang en søks- og redningsaksjon etter et snøskred i Grønndalen i Hemsedal. Det er ikke skispor inn i området

Fire skadd etter knivtrussel på Oslo-skole

Fire personer, deriblant en lærer, er sendt til legevakten med lettere skader etter at en ung elev truet en ansatt på Brynseng skole i Oslo.

Milliongebyr til Bergen kommune blir stående

I fjor avdekket en barneskoleelev at passord og brukernavn lå åpent i datasystemet i bergensskolen. Nå må Bergen kommune betale millionbot.

Hydro utsatt for stort cyberangrep

Hydro globale virksomhet er utsatt for et omfattende cyberangrep som påvirker driften. Selskapet skifter til manuell drift så langt det er mulig.

Regjeringen: – God vekst i norsk økonomi

Det går godt i norsk økonomi. Flere kommer i jobb, og ledigheten går ned. Det er konklusjonene til Finansdepartementet før regjeringens budsjettkonferanse.

Mange ringte hjelpetelefon etter Jackson-dokumentar

Hjelpetelefonen for incest- og seksuelt misbrukte opplevde mer enn en dobling av henvendelser etter at NRK viste den omstridte dokumentaren «Leaving Neverland».

Flere bruker smertestillende medisiner

Nesten 1,3 millioner nordmenn fikk minst ett smertestillende legemiddel på resept i fjor. Antallet har økt med over 154.000 på ti år.

Equinor forbereder kutt på 4,5 milliarder kroner på norsk sokkel

Til tross for gode resultater, skal Equinor kutte på norsk sokkel. Tillitsvalgte går ut mot ledelsen og krever at de dropper bemanningskutt.

Mann kritisk skadd etter å ha falt i sjøen i Bergen

En mann i 60-årene er innlagt på sykehus med kritiske skader at han ble hentet opp av sjøen av en forbipasserende i Bergen natt til tirsdag.

Skøyen stasjon åpen igjen

Skøyen stasjon er åpen for trafikk igjen etter brann ved sporet natt til tirsdag, opplyser Bane Nor.

mandag 18.03 2019

Et tilfelle av meslinger påvist i Oslo

En person har fått påvist meslinger i Oslo og er nå innlagt på sykehus. Det arbeides med å komme i kontakt med personer som kan ha blitt utsatt for smitte.

Politiet etterlyser flere ofre for sexutpressing i Trøndelag

Tre menn ble i helgen pågrepet i Steinkjer, siktet for pengeutpressing av menn som skal ha avtalt møter med mindreårige. Politiet leter etter flere ofre.

Mann innlagt på Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket i Brumunddal

En mann er fraktet til Ullevål sykehus i Oslo etter at han ble knivstukket i en leilighet i Brumunddal i Hedmark. Skadeomfanget er uavklart, opplyser politiet.

Ingen skadd i brann i bygård i Oslo

Det brøt mandag kveld ut en kraftig brann i flere leiligheter i en bygård i Kyrre Grepps gate på Torshov i Oslo. Ingen ble skadd.

Polaris blir hovedeier i Trønder-Avisa

Polaris Media har inngått avtale om å bli største eier i Trønder-Avisa-konsernet, som også omfatter Namdalsavisa, Steinkjer-Avisa, Inderøyningen og Snåsningen.

Fredriksen-rederi ble dagens taper på børsen

Rederiet Golden Ocean Group gikk ned 5,1 prosent da hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 0,6 prosent til 885,68 poeng mandag.

Bjørn Kise slutter som styreleder i Norwegian

Bjørn H. Kise fratrer som styreleder i flyselskapet Norwegian etter den ordinære generalforsamlingen 7. mai.