Helt på siden 12.06.2021

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...
helt på siden

Nylig avgåtte Frp-leder Siv Jensen skal i løpet av sommeren begynne å skrive en bok om sitt liv og politiske karriere, og målet er å gi ut en lettlest og munter selvbiografi som folk flest kan ha glede og nytte av å lese, meldes det fra Kagge forlag. Arbeidstittelen på boka ventes å bli «Fra goddag mann økseskaft til morna, Jensen».

Et innlegg i Folkebladet om klimaendringer og CO2, ført i pennen av Sverre Stenvold fra Sørreisa, har ført til en heftig faktadiskusjon med Halvor Stubberud Hanssen i Senja MDG, som mener at Folkebladet burde latt være å trykke slikt «sludder beslektet med konspirasjonsteorier». Hmm...? Global oppvarming og klimakrise som tema fører alltid til høy temperatur, selv om debattklimaet nærmer seg frysepunktet.