Helt på siden 18.5.2019

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

FIL-nedlasting... 

helt på siden

[Satire]


Partiet Rødt vedtok på landsmøtet sist helg at partiets mål fortsatt skal være «det Karl Marx kalte kommunisme», men de skal slutte med å kalle Jonas Gahr Støre for en pamp, melder NRK. Rødt er rødt — de vil ikke kaste blår i øynene på folk.Lenvik kommune utvider parkeringsplassen på øversiden av rådhuset, og tilrettelegger også for elbil — men fordi det er kostbart å legge strøm dit fra kjelleren på rådhuset, blir det foreløpig ikke etablert ladestasjoner, melder Folkebladet. Av hensyn til de mange miljøvennlige med elbil, vurderer kommunen dieselaggregat som midlertidig løsning.

NRK har bestemt seg for å lage en ny sesong av reality-suksessen «113» som viser hverdagen til ambulansepersonell og akutten ved UNN, melder Folkebladet. Oppfølgeren har fått arbeidstittelen «114» og har sendestart 2020, altså ti på halv ni.

Geir-Inge Sivertsen og Margareth Edvardsen fra Senja Høyre diskuterte sist helg ambulanseberedskapen på Senja med helseminister Bent Høye, og ifølge Sivertsen deler Høye deres krav om tre ambulansestasjoner som i dag, melder Folkebladet. Ære være helseminister Høye, og fred på jorden...!

Under en søndagstur i lekeparken på Andselv i helga, fant en far og hans sønn på to og et halvt år menneskelig avføring i et av lekehusene, melder Folkebladet. Nå til dags ser det ut til at folk driter i det meste.