Helt på siden 27. april 2019

Toalettmappe...  Foto: Tegning: Trond Sandnes

helt på siden

[Satire]

Nedbør og kraftig snøsmelting skaper trøbbel på veiene og har gjort det helt ufremkommelig flere steder på Senja den siste uka, melder Folkebladet. Flom, sørpe, jordskred og teleløsning — det er det glade vannvidd!

Sonja Mathiesen (69) slapp heldigvis unna med bare en litt øm rygg og noen blåmerker i baken, da en steinflis løsnet i trappa på Valen og hun falt på rygg under en trimtur for litt siden, melder Folkebladet. Lenvik kommune har trappet ned vedlikeholdet — også på trapper. Bare ikke kommunen havner i heisen snart?

Statssekretær Sveinung Rotevatn (V) er blant de som på Twitter nylig har oppfordret annonsører til å fjerne annonser fra nettstedet Resett.no, angivelig fordi det er en ytre høyre-side der personangrep og rasisme skjer i kommentarfeltene — noe Resett-redaktør Helge Lurås kaller sabotasje mot mediemangfoldet, melder NTB. Så spørs det om Sveinung Rotevatn denne gang har rotet seg ut på for dypt vatn...?

Tangodanserne Cyrena Drusine og Steinar Refsdal med bandet El Muro Tango bød torsdag på tangokurs og danseshow i kulturhuset på Finnsnes, men kurset kom akkurat for seint til å hindre at dansegallaen til Frivilligsentralen dagen etter, ble avlyst på grunn av laber påmelding, melder Folkebladet. Daglig leder Jasmin Agovic-Nordaas legger seg i en skinnflat tango og beklager at dansegallaen måtte avlyses — men neste år skal det bli en annen dans!