Helt på siden 26.01.2019

Kortfilm...  Foto: Tegning: Trond Sandnes

helt på siden

[Satire]

KrFUs første nestleder Nikolai Skogan fra Troms har meldt seg ut av KrF etter at partiet gikk inn i en regjering med FrP, melder Vårt Land. Vi konstaterer at det har gått helt «åt skogen» for Nikolai Skogan i KrF!

En finnsnesmann er i Senja tingrett dømt til 24 dager ubetinget fengsel og en bot på 84.000 kroner, etter at han med en promille på 2,28 krasjet i en murvegg, melder Folkebladet. Med en så høy promille var det jo litt rart at han ikke møtte veggen før han satte seg i bilen.

KrF-politiker Widar Skogan fra Balsfjord blir statssekretær for landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) i den nye borgerlige flertallsregjeringa, melder Folkebladet. Selv om han var på rød side i forbindelse med KrFs veivalg i fjor høst, så blir det nå andre boller som statssekretær for Bollestad.

Tidligere stortingsmann og Lenvik-ordfører, Åge Konradsen, gjør etter noen rolige år comeback i politikken på lista til Senja Høyre, melder Folkebladet. Åge har nok vurdert sjansene for å lykkes i comebacket som så bra at utfallet neppe er helt i det blå, selv om han representerer Høyre?

Etter at den nye regjeringsplattformen ble presentert er det klart at Salangen kommune må sette ned eiendomsskattesatsen til fire promille fra 2021, melder Folkebladet. Redusert promille kan gi en skikkelig økonomisk bakrus for Salangen.