Helt på siden 12.1.2019

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

POL I TI-BIL... 

helt på siden

Britiske medier spekulerer i om Prins Harry (34) kommer til indre Troms for å delta på en militærøvelse sammen med britiske soldater i løpet av de neste ukene, melder Dagbladet. Men en liten Harry-tur over grensen til Sverige for prins Harry blir det vel neppe tid til i samme slengen?

Daglig leder i NordNorsk Elektro AS og styreleder i Nord-Norsk Entreprenør AS, Sverre Gårseth Hov, opprinnelig fra Finnsnes, nå med adresse Tromsdalen (til venstre) og den norske langrennsløperen Simen Hegstad Krüger, som slo igjennom internasjonalt i fjor og nylig tok tredjeplassen i Tour de Ski (til høyre) — og hvis vi nå har gjort en ny brøler og byttet om på bildene av Gårseth Hov og Hegstad Krüger, så er ikke det mer enn man kan forventeav oss her i «Helt på siden» — nyttårsforsetter eller ikke...

Berg kommune bygget i 2007 et vannbehandlingshus på annen manns grunn i Bergsbotn. Nå, over ti år etter, må kommunen betale grunneierne en erstatning på 150.000 kroner, blant annet fordi sjøgrunnen ikke lenger kan brukes til bygging av naust som følge av alle rørene kommunen har lagt i grunnen, melder Folkebladet. Hvorfor blir det alltid så mye rør i Berg kommune...?

Den mølja som nå selges i butikkene som skrei fra Barentshavet er nok i hovedsak mest stasjonær kysttorsk, sier omsetningssjef Willy Godtlibsen i Norges Råfisklag til iTromsø. Så hvis du trur at det butikkan sei e skrei, så e du kanskje en litt godtruandes tosk...!

Strømkunder i Norge må regne med langt høyere strømpriser i vinter som følge av at den norske krona er så svak i forhold til euroen, melder Folkebladet. Hvis vi nå må spare mer på strømmen på grunn av den svake krona, så kommer vi til å fryse på ørene.

Fra midten av denne måneden får ikke lenger elbilister og bevegelseshemmede parkere gratis hos Amfi-senteret på Finnsnes, melder Folkebladet. Fordelene med å kjøre miljøvennlig eller å være dårlig til beins blir stadig mindre — kundene kan like godt kjøpe seg dieselbil og parkere krykkene hjemme.