Helt på siden 10.11.2018

Jordmor... 

helt på siden

Med praktfull utsikt mot Klauva og Solbergfjorden legger Ferdighus AS nå ut 19 nye tomter i Skibakken boligfelt på Finnsnes, melder Folkebladet. Dette blir nesten som en lokal variant av hovedstadens Holmenkollåsen — så da er det vel bare å hoppe i det — 19 - 19,5 - 19 - 19,5 og 20...!

Gruppeleder for KrF i Trondheim bystyre, Geirmund Lykke, håper nestleder Kjell Ingolf Ropstad mislykkes i forhandlingene om å gå i regjering med Høyre, Frp og Venstre, melder NTB. Det er av sine egne man skal ha det også i KrF — men hvilken ulykke for Geirmund Lykke om Ropstad likevel lykkes...!

En kvinne må ut med 445.000 kroner for å ha kastet bind og truseinnlegg i toalettet i huset hun hadde lånt av en venninne, noe som fikk kloakken til å gå tett, melder Folkebladet. Etter motstridende truseinnlegg fra partene fant lagmannsretten det bevist at bindene/truseinnleggene var en vesentlig grunn til tilstoppingen. Det antas å bli skrevet flere bind om saka i Norsk Lovtidende.

Ved Skøelv skole har kontaktlærer Siri Linaker og hennes tredjeklasse jobbet i fem uker med en utstilling om kystfolk og skogsfolk i steinalderen, melder Folkebladet. Steintøff jobbing med stein, saks og papir — virkelig noe for oss i «Helt på siden» som regner oss selv for å være steine hakke tuillat...!

Foran kommunevalget neste år topper ordfører Jan-Eirik Nordahl Arbeiderpartiets liste i Sørreisa, mens datteren Linn-Charlotte Nordahl (22) topper Senterpartiets liste, melder Folkebladet. Rødgrønne epler faller ikke så langt fra stammen.