Tirsdag stilte 15 lokale matprodusenter opp i Istindportalen og viste fram sine produkter for 30 kjøkkensjefer og kjøkkenpersonale fra Forsvaret, med sikte på å levere utmerket lunsj og middag for norske soldater, melder Folkebladet. Daumann i boks er utgått på dato.

Under Husøydagan solgte Janne Grethe Sand fra Husøy skjorter med begreper som «hæstkuk» eller «tøvskjur» trykket på fronten, melder Folkebladet. Det er uvisst om Ap-leder Jonas Gahr Støre og statsminister Erna Solberg sikret seg de populære skjortene for å gi som gave til hverandre etter besøket på Husøy sist helg?

Tottenham-keeper Hugo Lloris holdt ikke nullen da han ble stoppet i en promillekontroll i London forrige helg, og ble derfor buret inne på glattcelle i sju timer. Nullen holdt han derimot da han voktet buret borte mot Manchester United mandag kveld — sifrene 0-3 ga bakrus og dagen derpå for både Mourinho og alle United-tilhengere.

Den amerikanske ambassadøren i Norge, Kenneth J. Braithwaite, var nylig på besøk i Setermoen leir og Brigade Nord, melder Folkebladet. Ut fra avisbildene var ambassadøren åpen og blid, og gikk aldri i vranglås under besøket sitt, selv om SVs Audun Lysbakken har slamret med dørene omkring norsk basepolitikk i det siste.