Kjøtt me' is...

Med 33,5 grader i skyggen sist onsdag, overtok Bardufoss rekorden for høyeste temperatur noensinne målt i Troms fylke, melder Folkebladet. Bardufoss badet seg til rekordnoteringen — i svette!

Tony fra Ungarn fikk sitt livs fiskeopplevelse under sitt opphold på Mefjord Brygge på Senja, da han plutselig fikk stornapp og etter hvert kunne dra opp en laks på hele 14 kilo, melder Folkebladet. Laksen ble fisket med stang — ikke med dorg, not, oter eller garn — men fiskeren kom fra Ungarn.

Berg kommune har utplassert seks fargesprakende sommertoaletter langs veiene på yttersida av Senja, melder Folkebladet. Det må kunne sies å være et dritbra tilbud. Men for at ikke kommuneøkonomien skal gå helt i dass, oppfordres folk til å VIPPSE over noen kroner etter at de har skyllet ned og vasket fingrene, for å dekke kostnadene som kommunen har.

Mats Nicolaisen fra Sørreisa og Sebastian Fredriksen fra Sarpsborg startet 1. juli på en sykkeltur fra Sarpsborg til Nordkapp, og mandag 16. juli ankom de Nicolaisens hjemsted i Sørreisa, melder Folkebladet. Alle gleder seg til å komme hjem til jul — Mats Nicolaisen og hans kamerat gledet seg til å komme komme hjem på hjul...!