Helt på siden 14.7.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Boksekamp... 

helt på siden

Byggeservice Nord AS har anmeldt Prometeus AS, som er andre part i leilighetsprosjektet Himalaya AS i sentrum av Finnsnes, med påstander om svindel, lovbrudd og hvitvasking av penger, melder Folkebladet. Himalaya-partene har litt av et fjell å klatre for å komme til enighet.

I påvente av ny brannstasjon på Hemlymyra er brannvesenet i Lenvik midlertidig stasjonert på Botnhågen. For å overholde kravene til responstid har man derfor anskaffet ny utrykningsbil til en fremskutt enhet i sentrum, og i forbindelse med det nye høyhuset på Lundnesset kjøpes en ny lift som rekker hele 30 meter opp i luften. Lenvik brann og redning når stadig nye høyder, selv om de for tida ikke er helt på stasjon!

På det nye kokkeshowet «Cooking on High» på Netflix lærer eksperter publikum å lage mat med marihuana, og Actis er redd for at cannabisbransjen i USA får stadig større innpass også i Norge, melder Folkebladet. Man vegetar hva man har og putter i en gryte — jo flere kokker, jo mere sløv...!

VM-fotball, øl og pizza har vært en slager for Draugen Kro & Bar på Medby, og Bengt Andreassen og Frank Vikan står i pizzasteking hele sommeren for å holde tritt med etterspørselen, melder Folkebladet. Det er ikke bare Åge Aleksandersen som har suksess med fire pils og en pizza, en flaske vin i ny og ne...!

Nå i juli kom endelig sola og sommervarmen til oss her nord, melder Folkebladet. Hele juni regna bort og vi så fint lite til sola — med unntak av ullsola i støvlene!